JOŠ JEDNO ČUDO pod Ostrogom – SLEPA DEVOJČICA PROGLEDALA! (info)

devojcica

Foto-montaža: Wikimedia/Gavinevans, Profimedia

Jedne noći u manastiru, devojčica je sanjala anđela koji ju je zvao da mu dođe u susret. Otvorila je sanjive oči kako bi pošla ka njemu. Vrisnula je u neverici. Rekla je majci da vidi svetlost

Manastir Ostrog je sveto mesto o kojem se mogu čuti mnogobrojne čudesne priče o isceljenju i izlečenju bolesnih. One su neverovatne, a mnogi reše da posete ovaj manastir kako bi ozdravili, jer, nada poslednja umire. Upravo je takva priča i devojčice po imenu Vera, kojoj je poseta Ostrogu povratila vid!

Ona je rođena 1960. godine, kao četvrto dete, u jednoj porodici izSubotice koja je nije želela. Otac ju je ostavio na šinama, želeći njenu smrt. Međutim, dobar čovek po imenu Branko je čuo njen plač i spasio je. Usvojio ju je, zajedno sa svojom suprugom Nada, i bukvalno joj spasio život.

[adsenseyu5]

Branko i Nada su bili presrećni zbog prinove s obzirom na to da nisu mogli da imaju dece. Odgajali su je sa puno ljubavi, strpljenja i požrtvovanosti. Nakon dva meseca, primetili su da devojčica ima problem sa vidom. Kontaktirali su oftamologa i njihove sumnje su se potvrdile.

Roditelji su je vodili po raznim lekarima, međutim, za njenu bolest nije bilo leka. Onda su čuli za manastir Ostrog i rešili da baš tamo potraže pomoć.

Duhovnici su se molili nad njom, izlivali blagoslove, prizivali isceljenje kroz Duha svetog. Zadnje noći, Vera je usnula anđela koji joj je rekao: “Dođi ka meni”. Ona se trgla i otvorila sanjive oči kako bi pošla ka njemu. Vrisnula je u neverici. Rekla je Nadi da vidi svetlost.

Odlučili su da ostanu još par dana. Vera je počela da nazire senke, vidi obrise kroz maglu, a zatim je i potpuno progledala. Prvi put je videla nebo, cveće, sunce, roditelje, drugare, sebe – Vera je ozdravila!

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)