Ivana Španović zadovoljna posle važne odluke iz Londona i ZAHVALILA SE SVIMA! (FOTO)

spanovic

Foto: Instagram /ivanaspanovic

Iako nije osvojila medalju u skoku udalj, Ivana Španović se iz Londona vratila sa jednom pobedom, ali ovoga puta su toj pobedi doprinele njene kolege.

Naša kraljica srećna je zbog nove uloge u svetskoj atletici

Naša atletičarka je uz još pet kolega dobila najviše glasova i biće član sportske komisije IAAF-a, a četvorogodišnji mandat će joj početi 1. januara 2018. godine.

[adsenseyu1]

Zbog toga se Ivana srećna i nasmejana obratila svima preko Instagrama i zahvalila na podršci.

– Dragi prijatelji, atletičari, želim da vam se svima zahvalim lično što ste mi dali moguićnost da reprezentujem vaš glas i prenesem vaeš poruke i konstruktivne predloge do najvišeg nivoa.

View this post on Instagram

Dear fellow athletes – I want to thank each of you for voting for me and giving me the possibility to represent your voice and transfer your messages in a constructive way to the highest level. We need to join forces and communicate effectively within our sport – working together with the decision-makers and leaders of athletics, as well as the sponsors, the global media and the fans. We choose to be sportspersons because we want to show the rest of the world our excellence, respect, friendships and determination. Our sport needs to listen to our needs and therefore we must do everything within our power to ensure we work towards becoming a bigger, better and more attractive sport. I commit to promote and serve our sport in the best possible way I can. Thank you all! ❤

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

– Moramo da udružimo snage,komuniciramo efikasno u našem sportu radeći zajedno sa ljudima koji odlučuju, liderima atletike kao i sa sponorima, globalnim medijima i navijačima.

TUŽNA PRIČA TANJE SAVIĆ: Roditelji su je se odrekli, a onda je zadesila TRAGEDIJA koju ni jedna žena na svetu ne želi da joj se desi!

Odlučili smo se da budemo sportisti jer želimo da pokažemo ostatku sveta našu eleganciju – napisala je Ivana.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]