ISPOVEST SAŠE ĐORĐEVIĆA O JOKIĆEVOM OTKAZU: Kao, radiće na telu… Imam osećaj da menadžeri manipulišu igračima! (INFO)

kosarkas

Foto montaza: Dnevne.rs /Izvor: AP/Tanjug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, dao je intervju za hrvatski Germanijak, u kome je iskreno pričao o otkazima u reprezentaciji iz poseban osvrt na centra Denver Nagetsa, Nikolu Jokića, ali i prošlogodišnje otkazivanje Bobana Marjanovića, čije je otkaze povezao sa menadžerskim manipulacijama.

Đorđević je rekao da ima osećaj kako menadžeri manipulišu igračima kako oni žele.

[adsenseyu5]

– Nije istina da ti NBA klub išta može zabraniti, oni ti mogu da sugerišu, predlažu, a na igraču je da sam donese odluku.

Klub je rekao ovo, menadžer je rekao ono, nemam klub i tražim ga…

UMESTO 250 LJUDI, NA SVADBU JE DOŠLO NJIH STO: Kada sam saznala zašto VRIŠTALA SAM , celo Užice me je čulo!

Imam prošlogodišnji slučaj Marjanovićevog otkaza dan pre početka priprema, bolje je da se ne prisećam toga.

– Imam osećaj da menadžeri manipulišu igračima kako žele, jednog će skloniti iz reprezentacije da bi otvorili mesto drugom, tog drugog će iduće godine skloniti da bi prostor dobio treći…

[adsenseyu1]

Da nije tragično, bilo bi smešno – rezignirano je poručio Aleksandar Đorđević, koji se zatim posebno osvrnuo na situaciju sa Nikolom Jokićem, koji je jedini otkazao učešće.

Da, a i taj otkaz je… kao, radiće na telu. Uz dogovor smo omogućili Dangubiću i Milutinovu da idu u SAD, jer na njihovim pozicijama imamo dovoljno igrača.

IMAM 69 GODINA I ZNAM U ŠTA SE MOJ MUŽ ZALJUBIO: Poruka Verice Rakočević koja je zapalila društvene mreže (FOTO)

Ostali su tu. Povrede su, po meni, jedini legitimni razlog za otkazivanje. Jako mi se sviđa Šarićev stav o igranju za reprezentaciju Hrvatske.

Ko bolje poznaje dešavanja u srpskoj košarci, kao i to ko je menadžer Jokiću i Marjanoviću, koji igraju na istoj poziciji, jasno može da poveže ovo što je Đorđević rekao o manipulacijama menadžera koji sklanjaju jednog, da bi otvorili prostor za drugog igrača.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]