ISPOVEST ISIDORE BJELICE: Neće me rak odvojiti od dece, pobedila sam taj užas dva puta – pobediću i pedeseti put!

pisac

– Trenutno sam na terapiji i nije mi do priče. Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i pedeseti put – rekla je književnica koja je odlučna da ponovo pobedi ovu bolest

Književnica Isidora Bjelica ponovo vodi bitku za svoj život, budući da joj se kancer, nažalost, vratio. Kako piše dnevni list “Alo!”, ona se trenutno nalazi u Miločeru, gde je podvrgnuta terapiji.

Isidora je odlučna da se ne preda i da opet pobedi tu bolest.

– Trenutno sam na terapiji i nije mi do priče. Pobedila sam taj užas dva puta, pobediću i ovaj treći. Ako bude trebalo, pobediću i pedeseti put. Neće me taj užas odvojti od moje dece. Hvala svima na podršci jer mi mnogo znači – rekla je Bjelica za “Alo!”, koju lošu rezultati nisu obeshrabrili.

Najbitnije od svega je da bolest nije ušla u krv, što joj povećava šanse za oporavak. Ona je psihički i fizički jaka žena, koju ljubav porodice hrani i vodi kroz život. Njihova pažnja i podrška u ovom trenutku su joj najbitniji i zvezda su joj vodilja u još jednoj borbi. Dobila je tri bitke, dobiće i rat, jer ima neopisivu želju za životom – navela je njena prijateljica.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Alo)