Inspektori kriminalističe policije na tragu KLJUČNOG DOKAZA: JELENIN POSLEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! (INFO)

marjanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Milena Đorđević

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila poslednji telefonski poziv majci ili je u to vreme bila, eventualno, oteta i odvedena na mesto gde je kasnije zverski ubijena

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda juče su ponovo otišli na nasip u naselju Crvenka, gde je bačena ubijena pevačica „Granda“, Jelena Marjanović.

Kako prenosi “Alo!” inspektori utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila poslednji telefonski poziv majci ili je u to vreme bila, eventualno, oteta i odvedena na mesto gde je kasnije zverski ubijena.

Poznato je da se Jelenina majka Zorica Krsmanović poslednja čula sa svojom ćerkom pre tragičnog događaja. Jelena joj se tada javila telefonom i rekla joj da ide da istrči još jedan krug i da posle toga planira da dođe kod nje. Bitno je da istraga utvrdi šta je Jelena u tom poslednjem telefonskom razgovoru tačno rekla. Da li je majci rekla: „Idem da trčim“ ili je navela: „Na nasipu sam, idem da istrčim još jedan krug“.

[adsenseyu1]

Ukoliko je poručila da je na nasipu, na osnovu tog podatka bi moglo da se utvrdi vreme kada je bila napadnuta i odvedena na drugu lokaciju, gde je kasnije, najverovatnije i ubijena – objašnjava izvor upućen u istragu.

Foto: Milena Đorđević /Telegraf

Foto: Milena Đorđević /Telegraf

Prema njegovim rečima, ubica je sam likvidirao Jelenu i to za rekordno kratko vreme, dok je perfektno uklanjanje tragova iziskivalo znatno više vremena i za to je, najverovatnije, imao jednog ili više pomagača.

[adsenseyu1]

Ubici je trebalo najviše deset minuta za 30 jakih udaraca kojima je Jeleni potpuno smrskao glavu! Za zločin iz strasti je karakteristično da se veliki broj udaraca zadaje za vrlo kratko vreme.

Foto: Marko Todorovićc /Telegraf

Foto: Marko Todorovićc /Telegraf

–  Jako je mala verovatnoća da je krvnik, prilikom čina ubistva, imao pomagača, jer bi bilo potpuno neverovatno da je neko nepomično drži i gleda dok je drugi likvidira.

Pretpostavka je da je ubica imao pomagača u drugom činu zločina, kada je telo trebalo preneti na drugu lokaciju i ukloniti sirove tragove. Za besprekorno čišćenje mesta zločina dovoljno je nekoliko sati, otprilike dva do tri sata – navodi naš sagovornik.

(Telegraf.rs)