IGOR PERVIĆ JE BIO U BRAKU SA JELENOM TINSKOM, A OVO JE NJENA REAKCIJA: ”To za mene uopšte nije tužna vest…”

tinska

Foto: Fejsbuk/Igor Pervić /printskrin /youtube

Igor Pervić, glumac koji je preminuo jutros u 52. godini, kratko je bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, koja je najviše poznata po tome što je bila u “Lokicama”.

Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću.

Zbog velike razlike u godinama, njegovi roditelji nisu podržavali taj brak. Jelena Tinska je posle vesti o smrti Pervića rekla da “neće više da govori o tome”.

– To za mene uopšte nije tužna vest. Nema potrebe da mi izjavljujete saučešće, mi smo bili kratko u vezi. Sve moje ljubavi su deo mog života, moja radost i ponos, ali ova veza, koju sam imala sa Igorom, je nešto što bih volela da se nije dogodilo, jer je to nešto što je bilo ružno, a ja uopšte nisam znala u šta se upuštam – rekla je Jelena Tinska.

Supruga Duleta Savića se oglasila zbog skandalozne izjave snajke Mirke o vaspitanju ćerke (FOTO)

Dodala je: “Igor Pervić je bio talentovan, prelep, šarmantan, duhovit, a sve to je uproprastio taj porok. Kada sam ga srela već je bio izmenjena ličnost, sa tračkom onoga što je neka da bio.

Bili smo u vezi, rastali smo se, a nakon toga se nikada više nismo ni sreli. To je za mene ružna uspomena”.Tinska je dodala i da veruje da je sada najteže njegovoj majci Lidiji. – Ovo je njoj poslednji udarac, krvavo se borila od najranijih dana da ga izvuče iz zla u koje je zapao – rekla je Tinska.

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)