HRVATSKI MEDIJI OTKRILI: “Shvatili smo zašto su Srbi košarkaška sila” (INFO)

srbija

Foto: FIBA

Nakon polufinala u kome je Srbija pobedila Rusiju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, hrvatski portal Index.hr hemiju u reprezentaciji Srbije, pobednički mentalitet i veru srpskih košarkaša da mogu do zlata navodi kao glavne razloge uspeha srpske ekipe na ovom turniru.

Portal Index.hr hemiju u reprezentaciji Srbije, pobednički mentalitet i veru srpskih košarkaša da mogu do zlata navodi kao glavne razloge uspeha srpske ekipe na EP

[adsenseyu5]

I pored nedavne povrede Branka Lazića i najnovije Stefana Jovića, srpski selektor Aleksandar Đorđević nije tražio alibije niti očajavao, ocenjuje Index.hr.

Oluja ruši po Srbiji kao da je u Arizoni: Lete kontejneri, pada drveće, kao da je “dan posle sutra” na ulazu u Beograd (VIDEO) (FOTO)

Kako navodi, uverio je momke koji su bili u drugom planu da su sposobni za zlato i igrači su mu poverovali, odigrali ceo turnir “čudesno” i doveli su Srbiju u još jedno veliko finale.

– Možda ova Srbija i nije toliko kvalitetna kao što je bila ona iz Rija.

NOVAK ĐOKOVIĆ IZLEČIO JOVIĆA: Stefan spreman za finale protiv Slovenije!

Uoči turnira malo ko im je davao šanse za ovakav rezultat, no hemija u ekipi i pobednički mentalitet koji je Đorđević ugradio u ovaj sastav, doveli su ga tu gde danas jeste – u finale Evrobasketa – zaključuje hrvatski portal.

(Dnevne.rs /Izvor: Tanjug)

[adsenseyu4]