HRVATSKA KNJIŽEVNICA VEDRANA RUDAN: Je*ite se svi što ste navijali za Klintonove, koji su bombardovali Srbiju! (INFO)

Foto izvor: Reuters /Tanjug/Montaza: Dnevne.rs

Foto izvor: Reuters /Tanjug/Montaza: Dnevne.rs

“Od starta sam priželjkivala da Tramp pobedi i onda je za mene svanuo VELIKI DAN. Svi moji prijatelji znaju da sam govorila da će Tramp pobediti, želela sam to, ostvarilo mi se. Izašla sam iz kuće i šetala, šetala, šetala. Svet u kom živim više neće biti isti. NEĆE BITI ISTI, a meni je to bitno jer sam bila sigurna da promenu doživeti neću”, piše poznata književnica u tekstu “Dobro jutro, Ameriko”.

“Naši politički analitičari koji mesecima na ekranima ‘naših’ televizija klepeću pizdarije danas su posebno aktivni. Umesto da začepe labrnje, svi su govorili kako Tramp nema šanse, i dalje otvaraju rupe posred svojih lica.

[adsenseyu4]

Reporteri čiji šefovi ne veruju da je Klintonova otišla u istoriju uporno pod njušku glupana širokoga spektra turaju krušku pa slušamo kako se, ‘u Americi s vremena na vreme političko klatno s levice ljulja prema desnici’.Tvrditi za Klintonove da su ‘levica’…

Za tako nešto stvarno moraš da imaš koeficijent inteligencije blizu pedeset. Kad si u punoj formi. Banac, o mili bože, kad bismo se bar nekakvim izborima mogli rešiti Banca, strašno je zabrinut. Boji se da će se Tramp skompati sa Putinom, a onda će naša regija najebati.

Vedrana Rudan: Nas koji, po Bancu, hvala Amerima, Klintonima, Obamama, živimo u najboljem vremenu - preko noći će pojesti ruski mrak (Foto: Reuters)Vedrana Rudan: Nas koji, po Bancu, hvala Amerima, Klintonima, Obamama, živimo u najboljem vremenu – preko noći će pojesti ruski mrak (Foto: Reuters)

Nas koji po Bancu, hvala Amerima, Klintonima, Obamama, živimo u najboljem mogućem vremenu, preko noći će pojesti ruski mrak. Dobro, Bančeva pamet naširoko je poznata i ne bi je trebalo komentarisati, ali da čoveka dovodi do ludila – dovodi. Javio se i neki Milardović, koji je izvolio izjaviti kako je američka kampanja bila prljava i slobodno možemo govoriti o njezinoj ‘balkanizaciji’.

[adsenseyu1]

Pitam se, zaista se pitam ko tim kretenima daje pravo da sve što je ‘prljavo’ proglašavaju ‘balkanskim’ a nikad baš ništa ‘balkansko’ ‘američkim’? Pravo im daje činjenica da s v i ‘hrvatski’ mediji forsiraju Ameriku i njihove dosadašnje vođe do te mere da se normalnim građanima Hrvatske već godinam riga od toga.

kandidati

Foto: AP /Tanjug

Pobedio je Tramp. Mogu se jebati svi naši politički analitičari, svi naši glupi novinari, kao televizijski tako i oni ‘papirnati’, mogu se jebati sve naše preglupe estradne zvijezde koje su ovih dana bile posebno aktivne u davanju izjava na temu američkih izbora, iako im je koeficjent inteligencije manji od obima silikona koje su ugradile. Posebno mi na kurac ide jedan od dvojice naših ‘uglednih’ istoričara, nikad ne znam kako se ko od njih dvojice zove. Imaju slično prezime i jedan i drugi su visoki metar i pedeset. Mislim da je onaj s kraćom kosom pre mesec ili dva, komentarišući Klintonovu, bio bolestan veći nego inače. Izjavio je kako će za nju glasati žene jer se ‘dostojanstveno’ nosila sa preljubom svog muža.

[adsenseyu1]

Nešto o gospođi Klinton. Ona će, sigurna sam u to, ući u američku istoriju kao najodvratniji, beli, bezosećajni mužjak i na tom će tronu ostati doveka. Setimo se kako su samo za nju organizovali gledanje filma u kome čereče mrtvog Gadafija. Libija, Irak, Sirija…Ma, ne da mi se da nabrajam. Miloni mrtvih, milijuni raseljenih, milioni beskućnika…A njen muž. Zar smo sve zaboravili, mi Balkanci, pa makar se zvali Banac, Milardović ili pitaj boga kako još?

ar smo zaboravili da je Klinton na Srbiju i Kosovo bacao bombe sa osiromašenim uranom, zar smo zaboravili da su bombe sa osiromašenim uranijumom padale i u Jadransko more? Znaju li ‘politički komentatori’ i sisate estradne zvijezde i naši pokvareni političari i urednici ‘naših’ televizija šta osiromašeni uranijum radi njima, njihovoj deci, šta će uraditi njihovim unucima i tako dve hiljade godina? Pa ipak, za naše hrvatske idiote širokoga spektra Klinton je ‘levo’, a Tramp je ‘desno’.

Jebo vas i Klinton i Klintonova, korumpirane i glupe ili možda ipak samo glupe. Ne znam kakav će biti Tramp i nije me briga, ali znam da trenutno živim u najgorem mogućem vremenu, da gore od ovoga ne može. A svi vi koji ste navijali za najodvratniju ekipu otkako je sveta i veka… Jednostavno, JEB*TE SE!

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]