HRVATIMA ZASMETAO MINUT ĆUTANJA U HUMSKOJ: “Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna” – pišu hrvatski mediji (VIDEO)

stadion
Oni baš nemaju srama… Dan posle velike pobede Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona nad Steauom, hrvatski mediji bavili su se minutom ćutanja u Humskoj.

Minut ćutanja pred meč crno-belih i šampiona Rumunije za prognane i stradale Srbe tokom opeacije “Oluja” upoređen je sa kazanom koja je izrečena splitskom Hajduku.

Na utakmici kfalifikacija za Ligu Evrope sa Stromgodsetom navijači ovog kluba postavili su transparent:

“Olujom smo oslobodili domovinu, navijačka oluja oslobodit će hrvatski nogomet, veterani Domovinskog rata i prijatelji”. UEFA je reagovala i tim sa “Poljuda” kaznila sa 40.000 evra…

[adsenseyu1]

Teško je shvatiti kakvu su vezu između ova dva događaja naše komšije pronašle? Jedan od naslova glasi:” Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna”.

Kako na stadionu u Humskoj nije bilo političkih poruka nije baš potpuno jasno o kakvim “dvostrukim kriterijumima” govore u Hrvatskoj…

[adsenseyu1]

(Alo.rs)

1 Comment on "HRVATIMA ZASMETAO MINUT ĆUTANJA U HUMSKOJ: “Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna” – pišu hrvatski mediji (VIDEO)"

  1. Ima li sanse da vasi novinari vise ne koriste izraz “zapalilo svet”,jer malo je retardirano. Koji bre svet? Boli nekoga uvo za nase gluposti.

Comments are closed.