HRVATIMA ZASMETAO MINUT ĆUTANJA U HUMSKOJ: “Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna” – pišu hrvatski mediji (VIDEO)

stadion
Oni baš nemaju srama… Dan posle velike pobede Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona nad Steauom, hrvatski mediji bavili su se minutom ćutanja u Humskoj.

Minut ćutanja pred meč crno-belih i šampiona Rumunije za prognane i stradale Srbe tokom opeacije “Oluja” upoređen je sa kazanom koja je izrečena splitskom Hajduku.

Na utakmici kfalifikacija za Ligu Evrope sa Stromgodsetom navijači ovog kluba postavili su transparent:

“Olujom smo oslobodili domovinu, navijačka oluja oslobodit će hrvatski nogomet, veterani Domovinskog rata i prijatelji”. UEFA je reagovala i tim sa “Poljuda” kaznila sa 40.000 evra…

[adsenseyu1]

Teško je shvatiti kakvu su vezu između ova dva događaja naše komšije pronašle? Jedan od naslova glasi:” Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna”.

Kako na stadionu u Humskoj nije bilo političkih poruka nije baš potpuno jasno o kakvim “dvostrukim kriterijumima” govore u Hrvatskoj…

[adsenseyu1]

(Alo.rs)

1 Comment on "HRVATIMA ZASMETAO MINUT ĆUTANJA U HUMSKOJ: “Srbima minut ćutanja, a Hajduku kazna” – pišu hrvatski mediji (VIDEO)"

  1. Ivan Tasic | 6. August 2015. at 20:07 |

    Ima li sanse da vasi novinari vise ne koriste izraz “zapalilo svet”,jer malo je retardirano. Koji bre svet? Boli nekoga uvo za nase gluposti.

Comments are closed.