HRVATI PORUČILI NEBOJŠI ČOVIĆU: Izađi iz lige ako ti ne odgovara, možemo i bez Crvene Zvezde (INFO)

nebojsa

Foto: youtube.com

Čović je spreman i da uništi ABA ligu kako bi se dokopao Evrolige. Prići će Bertomeuu i reći mu: “ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo direktan učesnik, kaže izvor “Jutarnjeg lista”

Polufinalni meč između Crvene zvezde i Cedevite je tek počeo, ali verbalni rat na relaciji Beograd – Zagreb traje već nekoliko dana.

Prema pisanju “Jutarnjeg lista” Hrvati su posle napada čenika Zvezde na rukovodstvo ABA lige, odnosno komesara za suđenje Aleša Kamnikara odlučili da kažu Čoviću dosta.
[adsenseyu5]
Čoviću prestani! Nećeš uništiti ligu zbog svojih interesa. Izađi iz lige, ako ti ne odgovara. Možemo i bez tebe, rekao je za Jutarnji list izvor iz Cedevite.

Hrvatski list ističe da je Čović prvi poraz doživeo jesenas, kada nije uspeo sedišrte regionalne lige da preseli u Beograd, a drugi kada nije uspeo da smeni Kamnikara.

Cedevita neće dopustiti Čoviću da vodi regionalnu ligu. Šta god da priča u javnosti, on se samo pretvara da spasava srpsku košarku. Najglasniji je, politički najjači, ali nije glas srpske košarke u celini, jer se dosta klubova ne slaže s njim.

Jutarnji list navodi da su Čoviću trofeji opsesija, ali i da je svestan toga da nema velike razlike u kvalitetu između Crvene zvezde i Cedevite. Oni ističu i da prvi čovek crveno-belih mora opravdati poverenje celokupne države sa trofejom ABA lige.

Čović je spreman i da uništi ABA ligu kako bi se dokopao Evrolige. Prići će Bertomeuu i reći mu: “ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo direktan učesnik”. Ali, ABA liga može da preživi i bez Crvene zvezde, završio je izvor iz Cedevite.

[adsenseyu1]

(Jutarnji list)