HOROSKOP i LJUBAV: Ako želite ozbiljnu vezu, izbegavajte ova 3 znaka zodijaka! (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Kada saznate koji horoskopski znakovi važe za najgore bračne partnere kada je reč o muškarcima, šokiraćete se!

Oni važe za dobre i vrlo prijatne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život. Sa ovim džangrizalima koja stalno zvocaju nećete se baš usrećiti!

Rak

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem uverenju da su Rakovi kao zodijački znak vrlo prijatne osobe.

Ovaj tip je moguće podeliti u dve grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritičari.U drugi tip spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kog razloga koji će im  na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja.

SRPSKI PILOT U AVIONU STRANE KOMPANIJE LETEO PREKO SRBIJE: Krišom sam plakao da moj kolega ništa ne primeti, šta on zna šta je ljubav prema otadžbini

Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere. Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu i ima mnogo kvaliteta koji se odnose na ženu ovog znaka.

Promenljivost i sentimentalnost mogu se razumeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se jave u velikim dozama. Iako voli i ženu i decu, on u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan: uvek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali.

Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. Po pravilu su dovoljno verni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. On je i plašljiv, pa zato izbegava opasnosti kad god je to moguće.

Škorpija

Sa njim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspešan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti jeste da njegova supruga bude uvek u senci i da ga slepo prati u svim njegovim nastojanjima.

Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju.

Međutim, i ovaj znak ipak ima nekoliko šansi za sreću. Pre svega, on je često vrlo uspešan na svom poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i decu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac.

LJUBINO PONAŠANJE ZASLUŽUJE POSEBNU POHVALU: On vozi na liniji 35, svim putnicima mami osmeh i ULEPŠAVA DAN

U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Iako najčešće sve umišlja, u neku ruku to će biti njegov primus motor.

U dubini, njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje želi takođe.

Strelac

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali sa tom razlikom što su Strelci pomalo cepidlake i mnogo su skloniji primećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera.

Nije baš „rođen“ za bračni, odnosno, porodični život. Njegov interes za svet je ogroman.Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svakom pogledu čovek javnosti. Toliki je megaloman da mu često sopstveni život izgleda mali i nezanimljiv.

OVO JE ISTINA: Ovih 6 stvari nasleđujemo od oca

Ukoliko se njegovi ukusi promene, ne vidi zašto bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre. Naravno, on je „jak“ u braku.

Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda.

Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije teško živeti. Ali, zbog njihovog nedostatka osećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na ravnoj nozi.

PENZIONER RADOMIR (64) ZAČUĐEN PRESUDOM: Mora da plati 250.000 jer su njegove ovce na tuđoj njivi vadile krompir iz odžaka?!

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost.

Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

   

(Dnevne.rs /Izvor: horoskop-i-astrologija.blogspot.com / stil.kurir.rs /Novosti)