GODIŠNJICA UBISTVA TIJANE JURIĆ: OPROSTI MI, I ČEKAJ ME GORE! Pročitajte najpotresniju poruku oca

otac

– Kad je meni bilo teško, najteže, dobio sam tvoj nežni zagrljaj uz tihi šapat “tatice, samo budi uvek tu, sa mnom i biće sve u redu…” – poručio je otac Tijane Jurić

Igor Jurić, otac zverski ubijene Tijane Jurić (15), tačno na godišnjicu od tragedija koja ga je zadesila,na svo Fejsbuk profilu je ostavio veoma emotivnu poruku, koja će dotaći i one sa najčvršćim srcima.

[adsenseyu5]

– Kad je meni bilo teško, najteže, dobio sam tvoj nežni zagrljaj uz tihi šapat “tatice, samo budi uvek tu, sa mnom i biće sve u redu… – napisao je Igor na svom profilu, pa nastavio:

–  Nisam bio tu kad sam ti najviše trebao i to će me proganjati dok sam živ… Oprosti mi. Živim i živeću na način da dobijem priliku da se opet sretnemo negde gore…Volim te.

Printskrin: Facebook/Jurić Igor

U noći između 25. i 26. jula, mesar iz Surčina, Dragan Đurić, u Bajmoku oteo je, silovao i na kraju zadavio Tijanu Jurić, koja je imala samo 15 godina. Nakon 13 dana od otmice, njeno beživotno telo pronađeno je na deponiji kod mesta Svetozar Miletić. Đurić je osuđen na 40 godina zatvorske kazne, a njegova odbrana je najavila žalbu.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)