Glumac Žarko Laušević u Njujorku radio kao moler, a onda su Divac i Stojaković rešili da ga iznenade (INFO)

glumac

Foto: Beta

Glumac Žarko Laušević je podelio sa javnošću veliki broj priča iz života, koje nisu do tada bile poznate.

Jedna epizoda iz Njujorka je još jednom posvedočila veličinu dve košarkaške NBA legende – Vlada Divca i Predraga Stojakovića.

Sve se to zbilo u periodu dok su Divac i Stojaković nosili dres Sakramento Kingsa, sa kojim su nekoliko puta godišnje dolazili u Njujork ne bi li odmerili snage sa domaćim Niksima.

Slobodne večeri su naši asovi koristili da se vide sa brojnim prijateljima u “velikoj jabuci”, a posebno je bio zanimljiv jedan susret sa Lauševićem.

Naš proslavljeni glumac je u tom trenutku radio kao moler u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je sa našim košarkašima posetio jedan od najpoznatijih restorana na svetu – Ćiprijani.

Ovaj restoran je oličenje raskoša i obroke u njemu mogu da priušte samo ljudi sa nešto “dubljim džepovima”, i upravo je tu činjenicu iskoristio Laušević da bi podelio zanimljivu anegdotu sa popularnim voditeljem.

IZVRŠIO SAMOUBISTVO IZ DRUGOG PUTA: Jezive fotografije mladića koji je skočio sa zgrade u Novom Beogradu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

– Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru.

Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru. Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se…

Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš – samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te!

Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta.

košarkaš

Foto: Instagram

Njujork noću i ne poznajem, jer ne izlazim.Sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko.

To je učinilo da budem oprezniji – rekao je Laušević.

         

(Dnevne.rs /Izvor: B. O. Blic)