GENIJALNA IDEJA: Devojka (21) se obogatila preko noći – ‘NOVAC je samo stizao, kupila sam automobil, putujem svuda’

pogled

Foto ilustracija: Pixabay.com

Jedna sasvim obična ideja postala je genijalna ideja koja je obogatila ovu devojku

Laura Rose (21) je počela da prodaje odeću na eBayu nakon što je dobila nekoliko kilograma pa je odlučila da se reši svega onog što joj nije dobro stajalo.

Kad je videla da može dobro zaraditi, počela se time ozbiljnije baviti. Planirala je da zaradi nešto za džeparac i kako bi podmirila troškove fakulteta.

[adsenseyu4]

Ali krenulo joj je bolje nego što je mogla i zamisliti. Naime, od spomenute prodaje zaradila je 30 hiljada funti i priuštila sebi luksuzna putovanja.

“Prvo sam prodala dve, tri stvari koje su mi bile premale. Tada sam zaradila 20 funti. Novac je počeo samo da stiže, a ja sam postala zavisna,” izjavila je Laura Rose za Daily Mail.

voljeni

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Ubrzo je počela uzimati i stvari od prijatelja i porodice koje im više ne trebaju. Kupila bi ih od njih po nižoj ceni, pa na eBayu prodavala za više novaca. Kako je objasnila, trebalo joj je šest meseci da počne ostvarivati dobit.

[adsenseyu5]

“Nije se to dogodilo tokom noći. Još odmalena sam imala dobar osećaj za biznis i evo, u pravom trenutku je to isplivalo na površinu.

Mislim da su moji prijatelji pomalo i ljubomorni na novac koji zarađujem,” ispričala je Laura i dodala kako ipak veruje da je i poštuju kad vide koliko je vremena i truda uložila u sve.

Posao kojim se slučajno počela baviti puno joj olakšava studentske dane. Ima automobil, putuje, a deo novca je i uložila.

Ali iako sada dovoljno zarađuje, Laura je istakla da i dalje prati akcije kako bi na popustima kupila povoljne stvari.

(Dnevne.rs /Izvor: jutarnji.hr)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]