General Momir Stojanović: KOSOVSKI DŽIHADISTI planiraju TRI UDARA na jug i centralnu SRBIJU između 25. i 28. juna! (INFO)

general

Foto: Printscreen Tanjug

Udari, koji se planiraju oko Vidovdana, trebalo bi da izgledaju kao klasični teroristički napadi džihadista, ali njihov pravi cilj bio bi uklanjanje opasnih svedoka koji bi mogli da daju značajne dokaze protiv bivših lidera OVK

RADVAN HAĆIFI SE RODIO U SRBIJI: Evo ko je monstrum koji poziva na klanje Srba (FOTO)

Kosovski teroristi planiraju da izvedu tri teroristička napada između 25. i 28. juna, na jugu zemlje i u centralnoj Srbiji, tvrdi general Momir Stojanović, bivši prvi čovek Vojno bezbednosne agencije (VBA) i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Udari, koji se planiraju oko Vidovdana, trebalo bi da izgledaju kao klasični teroristički napadi džihadista, ali njihov pravi cilj bio bi uklanjanje opasnih svedoka koji bi mogli da daju značajne dokaze protiv bivših lidera OVK, kaže za “Večernje novosti” Stojanović.

[adsenseyu1]

Sve dok ne budu uklonjeni ključni svedoci, bivši pripadnici OVK neće dozvoliti formiranje novog suda za ratne zločine na Kosmetu. Pominje se da bi sud mogao da bude osnovan u septembru, što bi značilo da imaju dva-tri meseca za uklanjanje svedoka – objašnjava Stojanović i dodaje da je to bila i srž sukoba u Kumanovu, gde je svesno žrtvovan jedan broj Albanaca da bi likvidirali nezgodne očevice.

teroristi

Ovi događaji se poklapaju sa pozivom pripadnika Islamske države iz Bosne i sa Kosova istomišljenicima na Balkanu. Snimak pod nazivom “Čast je u džihadu, poruka Balkancima” koji je objavio propagandni centar El Hadžat koji je formiran da dopre do gledalaca na zapadu.

[adsenseyu1]

– Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, Alah će vam pomoći – kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)