Evo koja je Gagina poruka koju moramo svi da zapamtimo! (FOTO)

glumac

Foto: Centar film, Nacionalna klasa

Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao – pričao je Dragan Nikolić

Dragan Nikolić, velikan našeg glumišta koji je preminuo jutros u 73. godini, mnogo toga zanimljivog i poučnog pričao je u intervjuima koje je davao, a jedna njegova životna mudrost, izrečena u razgovoru za portal “6yka”, privlači posebnu pažnju.

Slavni glumac nikada nije sebe veličao. Uvek je bio “s obe noge na zemlji“, pa su ga, između ostalog, i zbog toga svi voleli i cenili.

[adsenseyu5]

Evo kako je Gaga pričao u pomenutom intervjuu:

– Jesam sanjao posao kojim ću se baviti, to je istina. I moji su se snovi ispunili. Kao glumac verovao sam u sebe, imao sam želju da pobedim, ali i da pobedim sebe. A i to može da bude opasno –ako ti se ispune svi snovi, postane dosadno. Meni još nije dosadno.

Printskrin: Youtube/Redakcija Vrele Gume

Printskrin: Youtube/Redakcija Vrele Gume

Ove reči posebno privlače pažnju i navode na razmišljanje:

– Ja sam kroz čitavu karijeru nastojao da, na neki način, u sebe utkam ono što je pisalo na špici prvog filma u kome sam igrao. A pisalo je: “I kad budem mrtav i beo, ja bih ipak hteo da kakva-takva svetiljka budem“.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)