DRAMA SE NASTAVLJA: Rumunska policija započela potragu za nestalim Stefanom Ilićem na svojoj teritoriji

jaguar

Rumunska policija sarađuje sa srpskom, pa je potraga započeta i na teritoriji susedne zemlje

Nikola Popovac, načelnik pančevačke policije, izjavio je novinarima u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i Direkcije policije da je povodom potrage za nestalim Stefanom Ilićem održao sastanak s nadležnima u rumunskoj policiji i da oni takođe tragaju za njim na teritoriji te države.

[adsenseyu1]

– I dalje je na snazi blokada područja Policijske uprave Pančevo.Sve policijske patrole za koje je predviđeno da budu na blokadnim mestima su i dalje tamo. Vrši se pojačana kontrola lica i vozila i prelaska državne granice. Svaka informacija koju dobijemo, a mnogo smo ih dobili, proverava se.

Foto: Milena Đorđević, MUP

 

Moje kolege i ja smo od juče na nogama i niko nije spavao. Angažovane su stotine policajaca. Sve mere koje su predviđene Zakonikom o krivičnom postupku su preduzete. Iskoristili smo sve snimke s video-kamera, gde god postoje. Zasad je situacija nepromenjena. Ima određenih pomaka, ali ne bih mogao detaljnije o tome u interesu istrage – kazao je Popovac.

On nije odgovorio na pitanja da li je istina da su dečakovi roditelji i dalje u policiji i da su pali tokom ispitivanja na poligrafu.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Izvor: pancevac-online.rs)