Dostupni u centru Beograda: DA LI ŽELITE STAN U SRBIJI ZA 7.000 EVRA? Ali, ima samo jedna začkoljica… (INFO)

grad

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Mini stanovi se, pored Beograda, mogu naći i u Novom Sadu za 7.000 evra. Poređenja radi, toliko novca, potrebno vam je samo za učešće za kredit za stan od 35 kvadrata u Beogradu

Ukoliko niste mnogo zahtevi i želite da se skućite, onda su za vas pravi izbor takozvani “mini stanovi” od 8 ili 10 kvadratnih metara. Njegova cena najčešće ne prelezi 10.000 evra, a dostupni su i u centru Beograda.

[adsenseyu5]

Kod nas su ovakvi stanovi retka pojava, dok su, na primer, u Francuskoj veoma česti i njihova cena dostiže i cifru od 40.000 evra. Ono što je najveći problem sa takvim stanovima jeste organizovanje prostora koji je mali, međutim, to nije nemoguće.

Ukoliko imate dovoljno mašte i volje, kao i kreativnosti, ovo će biti jednostavan zadatak za vas.

Takođe, mini stanovi se mogu naći i u Novom Sadu za 7.000 evra. Poređenja radi, toliko novca, potrebno vam je samo za učešće za kredit za stan od 35 kvadrata u Beogradu. Ovakvom investicijom, mogli biste da dobijete stan od 15 kvadrata, koji je odmah useljiv, ima TA grejanje, garažu i interfon, a reč je o novogradnji.

U Novom Sadu je u ponudi i mini stan od 12 kvadrata, cena – 8.500, dok u Nišu, za 7.000 evra možete kupiti stan od 18 kvadrata.

I Jagodina ima svoje mini stanove. Tako jedan na Koloniji od 18 kvadratnih metara košta 8.200 evra.

Da li biste živeli u “mini stanu”? Odgovor ostavite u komentaru.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /b92.net)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]