“DOKTOR MASERATI” U SVOM STILU: Prof. Belojević tvrdi da je PRELJUBA tempirana bomba za širenje korone, pa poručuje GENERALU SIMIĆU! (FOTO)

maserati

Foto: printskrin Happy, Medija Centar Beograd

Nijedno gostovanje profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Gorana Belojevića ne može da prođe nezapažano, pa tako ni jutrošnje kada je izjavio da je “preljuba tempirana bomba za širenje virusa”

Dr Belojević rekao je jutros gostujući na TV Hepi da smatra da će na jesen doći do povećanja broja zaraženih virusom korona, označivši druženje i preljubu kao najopasnije faktore za širenje kovida

– Ima jedna stvar koju niko ne pominje, a to je sedma božja zapovest koja glasi “ne čini preljubu” – rekao je dr Belojević, gostujući u Jutarnjem programu televizije Hepi.

PROČITAJTE JOŠ  VODITELJ SRĐAN PREDOJEVIĆ ZADOBIO JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC: Prvo otkaz, a sada i ovo… (FOTO)

Na pitanje voditelja Milomira Marića kave to veze ima sa koronom, profesor je naglasio da je preljuba “tempirana bomba” za širenje korona virusa i savetovao da se treba “držati svog partnera”.

– Nije ovde reč o moralu, ovde je reč o životu – poručio je dr Belojević.Čovek, kaže, koji ima ljubavnicu “kao da je opasan bombama”.

– To je stopostotno zaražavanje, jer tu su ljudi malo žešći – kaže dr Beljević.

U daljem razgovoru voditelj Milomir Marić konstatuje da je trenutno u “najvećoj opasnosti general Simić”, na šta Belojević odgovara: “Mislim da da”. (Prethodnih dana javnost je saznala za ljubavnu aferu generala MUP-a Dragiše Simića i pevačice Ljupke Stević i o tome ne prestaje da se priča).

Povećan broj zbog povratka studenata u domove

Povećanje broja zaraženih na jesen dr Belojević očekuje, pre svega, zbog povratka studenata u domove, kada počinju intenzivnije da se druže.

Komentarišući razna slavlja, uključujući i svadbe, dr Belojević je rekao venčanja nisu problem, ali je potrebno nositi maske i držati distancu.

Prema njegovom mišljenju, virus korona će trajati do kraja sledeće godine.

Među poslednjim zapaženim gostovanjima dr Belovića je ono kada je spomenuo svoj maserati.

Govoreći o tome da je svaki kontakt s ljudima rizičan, Belojević je rekao:

– Recimo, ja jutros kada sam krenuo ovde kod vas, pošto mi je “maserati” na popravci, onda sam krenuo svojim puntom srpskim i pritom sam nosio masku – ispričao je doktor jutros gostujući na RTS. Tako je u javnost postao poznat i kao “doktor Maserati”.

 

Dnevne.rs, Blic