DOBITNICI NOBELOVE NAGRADE ZA FIZIKU: Mi smo čisto energetsko svetlo u svojoj najlepšoj i inteligentnoj konfiguraciji

oblaci

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Dobitnici Nobelove nagrade za fiziku su van svake sumnje dokazali da je fizički svet jedan veliki okean energije koja se materijalizuje i dematerijaliziraju u deliću sekunde , uvek iznova . Nijedan nije čvrsto . To je svet kvantne fizike .

Dokazali su da su misli ono što skuplja i drži zajedno ovo večno promenljivo energetsko polje u objekte kakve vidimo.

Pa zašto onda vidimo osobu, umesto trepereće nakupine energije?

Razmislite o filmskoj traci. Film je zbirka od oko 24 frejmova u sekundi. Svaka sličica je od druge odvojena razmakom. Međutim, s obzirom na brzinu kojom se slike smenjuju, naše oči su prevarene i vide kontinuirano pokretnu sliku.

Razmislite o televiziji. Katodna cev je jednostavno cev sa hrpom elektrona koji udaraju ekran na određeni način, stvarajući iluziju oblika i pokreta.

[adsenseyu4]

U svakom slučaju, to je ono što čini sve objekte.

Imamo 5 fizičkih osetila (vid, zvuk, dodir, miris i ukus). Svako od tih osetila ima specifičan spektar (primer, pas čuje drugačiji spektar zvuka nego mi, zmija vidi drugačiji spektar svetla od nas, i tako dalje). Drugim rečima, naš skup osetila percipira more energije iz određenog ograničenog stanovišta i čini slike iz toga.

dusa

Foto: Dnevne.rs /pixabay

To nije potpuno, niti je tačno. To je samo interpretacija.

Sve naše interpretacije se temelje isključivo na našoj “unutrašnjoj mapi” ‘stvarnosti koju imamo, a ne na pravoj istini. Naša “karta” je rezultat kolektivnih iskustava iz našeg ličnog života.

Naše misli su povezane s tom nevidljivom energijom i one određuju što će energija oformiti. Vaše misli bukvalno menjaju svemir na osnovi “čestica po čestica”, kreirajući vaš fizički život.

[adsenseyu1]

Pogledajte oko sebe.

Sve što vidite u našem fizičkom svetu počelo je kao ideja, koja je rasla dok nije narasla dovoljno u fizički objekat kroz niz koraka.

Vi ste bukvalno postali ono o čemu najviše mislite.

Vaš život je postao ono što ste zamislili i verovali.

Svet je doslovno vaše ogledalo, omogućava vam da doživite na fizičkom planu ono što držite kao svoju istinu … sve dok je ne promenite.

polovnjaci

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kvantna fizika nam pokazuje da svet nije nepromenjiva stvar kao što se to čini. Umesto toga, to je vrlo fluidno mesto koje se kontinuirano gradi pomoću naših individualnih i kolektivnih misli.

Ono što mislimo da je istina je zapravo iluzija, gotovo magija.

Srećom, počeli smo razotkrivati privid i što je najvažnije, kako to promeniti.

Od čega se sastoji naše telo ?

Ljudsko telo obuhvata dvostruki sistem , što uključuje kardiovaskularni , digestivni , endokrini , mišićni , nervni , reproduktivni , respiratorni , skeletni i mokraćni sistem .

[adsenseyu1]

Šta čini te sisteme ?

Tkiva i organi .

Od čega su tkiva i organi izrađeni ?

Od stanica .

Šta čini stanice ?

Molekuli .

Šta čini molekule ?

Atomi .

Šta čini atome ?

Sub – atomske čestice .

Šta čini subatomske čestice ?

Energija !

Mi smo čisto energetsko svetlo u svojoj najlepšoj i inteligentnoj konfiguraciji. Energija koja se stalno menja ispod površine, a sve to kontrolišemo svojim snažnim umom.

Vi ste jedno veliko i snažno ljudsko biće.

Ako biste se mogli videti pod snažnim elektronskim mikroskopom i vršiti druge eksperimente na sebi, videli biste da ste sastavljeni od nakupina večno promenljive energije u obliku elektrona, neutrona, fotona i tako dalje.

Tako je i sve ostalo oko vas. Kvantna fizika nam govori da je čin posmatranja objekta taj koji uzrokuje da objekat bude tamo.

[adsenseyu2]

Objekat ne postoji nezavisno od svog posmatrača! Dakle, kao što možete videti, vaše zapažanje, vaša pažnja usmerena na nešto i vaša namera, doslovno stvaraju tu stvar.

To je naučno i dokazano.

Vaš svet se sastoji od duše, uma i tela.

Svako od to troje, ima funkciju koja je jedinstvena. Ono što vidite svojim očima i iskusite svojim telom je fizički svet koji ćemo nazvati Telo. Telo je učinak, stvoreno uzrokom.

Taj uzrok je Misao.

Telo ne može stvarati. Ono samo može doživljavati i biti doživljeno … to je jedinstvena funkcija. Misao ne može doživeti … ona može napraviti, stvarati i interpretirati. Ona treba svet relativnosti (fizički svet, telo) da bi se doživela.

Duša je sve što jest, koja daje život misli i telu.

Telo nema moć stvaranja, iako daje iluziju moći da to čini. Ova je iluzija uzrok mnogih frustracija. Telo je čisti efekat i nema moć da izazove ili stvarati.

Ključ svih ovih informacija je kako videti svemir drugačije nego što to vidimo sada tako da možemo manifestovati sve što zaista želimo.

(EarthVeAreOne)
Prenosi: Dnevne.rs /Izvor: nekus-svjetlost.com