ĐOKOVIĆ U HOTELSKOM ZATVORU NA ROLAN GAROS-u! Francuzi rekli: Novak neće moći da radi ONO ŠTO JE u Njujorku! (INFO)

tenis

Foto: Tanjug/AP

Organizatori Rolan Garosa objavili su kako neće biti dozvoljeno teniserima da za vreme turnira borave u bilo kakvoj opciji privatnog smeštaja.

Na taj način, čelnici francuskog grend slema su direktno uticali na odluke koje su Novak Đoković i Serena Vilijams doneli na US openu.

Za razliku od Njujorka, Novak neće moći da boravi u privatnoj vili, već će biti kao i svi drugi teniseri u hotelima Rolan Garosa i neće moći da ga napušta sem kada bude išao na mečeve ili treninge.

NOVA ODLUKA stupa na snagu U PETAK OD 18h! Svi građani koji dolaze iz Crne Gore, Hrvatske i BiH biće POD NADZOROM (INFO)

– Teniserima nije dozvoljeno da napuste hotel ukoliko ne idu na meč ili trening u u okviru Rolan Garosa, objavio je Rolan Garos.

Isto je bilo i na US openu, ali se nakon par žalbi ipak napravio ustupak te su Serena Vilijams i Novak Đoković bili odvojeni od drugih tenisera koji su se uglavnom bunili jer su se osećali “kao zatvorenici”.

   

Dnevne.rs, P.L.Blic

Be the first to comment on "ĐOKOVIĆ U HOTELSKOM ZATVORU NA ROLAN GAROS-u! Francuzi rekli: Novak neće moći da radi ONO ŠTO JE u Njujorku! (INFO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*