ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU NAKON KATASTROFALNOG PORAZA: Ako neću da igram tenis, niko me neće zaustaviti

rolan-garos

Foto: Printskrin: Telegraf.rs /Twitter.com/@Eurosport_UK

Novak Đoković je otvorio dušu posle poraza od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa, naročito nakon što je završena konferencija za medije na engleskom, kada je ostao samo sa srpskim novinarima.

Najpre je opisao kako je i došlo do poraza, a zatim ispričao i o kakvim odlukama razmišlja u budućnosti.

Nisam mogao da izdržim tempo, nije bio moj dan. Nisam bio ni blizu nivoa koji sam želeo. Bio je tesan prvi set, koji je prevagnuo, kao i izgubljeni servis gem na početku drugog seta. To mu je dalo krila da servira malo bolje. Zasluge su i njegove jer me je naterao da igram toliko loše.

[adsenseyu1]

Rekao si da razmišljaš o nekim stvarima i ne znaš šta bi uradio da nemaš neke obaveze u narednom periodu?

Razmišljam o različitim stvarima, o narednim koracima. Videćemo šta će biti. Nije lako. Nisam jedini koji prolazi kroz ove faze, dobre loše. Imam toliko toga na čemu treba da budem zahvalan i ponosan. Ne godi mi kad igram kao danas, pogotovo u drugom delu meča.

DAME, ZNATE LI ZA OVAJ ZAKON? Ako vam MUŽ ne da novac za ličnu higijenu ili vam da 200 dinara da skuvate ručak – zbog toga može U ZATVOR! (INFO)

– Svestan sam da mi 8 meseci nedostaje kontinuiteta, svestan sam da i ove na ovom turniru, neke vrlo dobre partije, nisam uspeo da održim nivo. Počelo je često da se dešava. Motivacije ima na pretek. Volim sport, a najveću odgovornost ima prema sebi.

Ako ja ne želim da igram, neću igrati. Tu niko ne ne može da me zaustavi. Moram da prihvatim da prznajem da prolazim kroz određene okolnosti u životu i da prstupim drugačije.

Da saslušam sebe. Da hladne glave donesem odluku. Da odluka bude ispravna, odluka za mene, da ali i za ostale. Moja je odluka da igram tenis – zaključio je Đoković.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Vuk Brajović, Telegraf)