DECA SU MU GLAVNI RADNICI: Glumac Branislav Tomašević sagradio kuću na selu, zasadio 1.000 višanja, ali ne misli da stane na tome!

glumac

Foto: printscreen/instagram

Glumac Branislav Tomašević rešen je da napravi zavidno gazdinstvo u selu Semedraž kod Gornjeg Milanovca, poput njegovog kolege Nenada Jezdića, koji je danas ozbiljan proizvođač rakije.

Bane je počeo da širi posao sa porodičnog imanja, čiji je naslednik zajedno sa bratom. Zasad je zasadio 1.000 višanja, ali tu ne planira da se zaustavi.

“Zasadio sam mnogo stabala višnje na imanju na kojem se rodio moj otac, to je moja dedovina, kao i mog brata. Sagradili smo i kuću. Zatim sam dokupio nekoliko obližnjih hektara zemlje i napravio zasad od 1.000 stabala višnje. Ideja mi je da razvijem posao proizvodnje voća i usput razmatram sve mogućnosti za preradu i pravljenje proizvoda od tog voća. ”

MNOGI ĆE SE RAZOČARATI: OVO JE SPISAK AUTOMOBILA KOJE USKORO NEĆETE MOĆI VIŠE DA VOZITE (INFO)

“Imam spremnu zemlju za još 1.200 stabala višnje, a na imanju imam i više sorti šljiva koje je su još ranije zasađene”, ispričao je Bane i otkriva da je njegova želja da u budućnosti u gornjomilanovačkom kraju bude njegovo uporište i baza njegove porodice. Glumac decu odmalena šalje kod roditelja u Gornji Milanovac.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

“Naša deca pomažu mi u radovima jer je nama stalo da imaju zdravo odrastanje, odvojeni od računara, laptopova, televizora i mobilnih telefona. Stalo mi je da odmalena znaju da nema besplatnog ručka. To samo može da im koristi i da što pre ostvare realan kontakt sa životom”, rekao je Bane.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)