DANIMA BIO PARKIRAN NEDALEKO OD MESTA UBISTVA: Beogradska policija traga za vlasnikom plavog automobila

karavan

Foto ilustracija: pixabay

Beogradska policija traga za vlasnikom plavog automobila, koji je na dan zločina snimljen nedaleko od mesta na kojem je pronađena mrtva pevačica Jelena Marjanović.

Kako saznajemo, tokom istrage inspektori su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka. Na nekim snimcima vidi se jurnjava automobila na dan Jeleninog ubistva, pa su oni odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo ko je upravljao automobilima i u koje tačno vreme. Posebnu pažnju policajcima je privukao plavi automobil, koji je danima bio parkiran nedaleko od nasipa na kojem je Jelena pronađena mrtva. Ovaj automobil primetili su i sami meštani i o tome obavestili policiju.

– Danima sam viđao plavi karavan parkiran kod nasipa. Sigurno je tamo stajao četiri, pet dana i niko ga nije pomerao. Znam sve automobile u kraju, a taj mi nije bio poznat, ali ipak tome nisam pridavao neki značaj. Kada je Jelena ubijena, na moje iznenađenje tog automobila više nije bilo. Tome nisam u početku pridavao veliki značaj, ali sad, kako vreme odmiče, pomišljam da možda ima veze s zločinom – kaže nam jedan meštanin Crvenke, čija kuća gleda na nasip.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo u policiji, policija traga za vlasnikom ovog automobila, ali i vlasnicima drugih vozila koje je kamera snimila na dan ubistva u Crvenki.

Jelena Krsmanović Marjanović

Jelena Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Potraga za Jeleninim ubicom ušla je u četvrtu nedelju, a gotovo da nema meštana ovog dela Borče kod kojeg policija nije zakucala na vrata. Mnogi, ipak, jedva čekaju da se pronađe ubica kako bi se vratili normalnom životu.

– Policija radi svoj posao i uverena sam da će u ponedeljak reći ime ubice. Znam da ćemo se svi iznenaditi. Plakala sam dva dana što to dete mlado trune u zemlji. Poznajem njenu majku Zoricu, a i Jelenu. Majka joj je divna žena. Sada je teško bolesna. Ćerku je divno vaspitala.

[adsenseyu1]

Jelena je bila pitoma devojčica. Viđala sam je često pre nego što je počela da peva – rekla nam je penzionerka G. U. (75).Nastavnica S. G. (43) priznaje za „Alo!“ da se „smrzla od svega što je pročitala u novinama“.

– Moje dete ide u OŠ „Stevan Sremac“. Sledila sam se kad mi je učiteljica pre neki dan rekla da pričamo deci da ne razgovaraju sa strancima. Da vodimo računa o njima. U celoj ovoj zoni sumraka koja se napravila u Borči to je ostavilo najjači utisak na mene. A ko je ubio Jelenu, kazaće nam nadležni. Nikada se tako nešto nije desilo u Borči – navodi ona.

(Alo.rs)