DAN KOJI SMO ČEKALI 38 GODINA: PUN MESEC POJAVIĆE SE NA BOŽIĆ, ako želite novac – evo šta da izgovorite tog dana

mesec

Foto: shutter /Dnevne.rs

Ovaj fenomen poslednji put je zabeležen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u retkoj pojavi

Poslednji pun Mesec u ovoj godini pojaviće se na katolički Božić koji se proslavlja 25. decembra po gregorijanskom kalendaru. Ovo je retkost, pa se zato preporučuje da ovaj fenomen nikako ne propustite.

Naime, Božićni mesec će se pojaviti već sa prvim sumrakom i sijaće u punom sjaju čak i malo nakon izlaska sunca. Zbog hladnih decembarskih dana, naziva se još i Hrastov i Hladni mesec, a zbog toga što je u pitanju poslednji pun Mesec u godini, poznat je i kao Duga mesečeva noć.

[adsenseyu1]

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Ovaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan ili na destruktivan način, a to zavisi samo od nas.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na pun Mesec po narodnom verovanju treba uraditi ritual za privlačenje novca. Postoji puno verovanja vezana za Mesec i njegove faze. Veruje da će osoba dobiti neočekivani novac, ukoliko izađe napolje tokom punog Meseca, a zatim otvori svoj novčanik i devet puta kaže: “Meseče napuni moj novčanik”. U roku od nekoliko dana veruje se da će osobi doći neočekivana suma novca.

[adsenseyu1]

Stari narodi su verovali da je Mesec sačinjen od srebra i zato ima moć da privuče novac.

Ovaj fenomen poslednji put je zabeležen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u retkoj pojavi.

Zamislite želju, zatvorite oči i očekujte da će se ona ostvariti.

(Telegraf.rs)