DA VIŠAK SALA OKO STRUKA NESTANE: Tri sastojka, 10 minuta pripreme, piće koje se pije KASNO UVEČE (RECEPT)

vosak

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U moru recepata za pića koja obećavaju dugovečnost, a treba uzimati kada se probudite – evo, jednog, koji je najefektivniji ako se pije kasno uveče.

Čine ga samo dva sastojka – med i cimet, koje ćete razmutiti u vodi.

Recept:

U 200 ml vrele vode sipajte pola kašičice cimeta u prahu i ostavite da se voda ohladi. Zatim, dodajte kašičicu meda i napitak ostavite u frižider. Za pripremu ovog napitka potrebno vam je 10 minuta. Ne bi trebalo ništa da mu dodajete i svako veče možete popiti po jednu ohlađenu čašu.

Već je poznato da je ova mešavina odlična ako imate nameru da smršate – tada se uzima na prazan želudac i rešiće vas svog viška za pojasom.

Otkriće dr. Jeremy Maoa – ZBOGOM ZUBNIM PROTEZAMA: Evo kako da vam ,uz pomoć matičnih ćelija, za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI!? (INFO)

Ali, ako imate nameru da dobro pročistite svoj organizam, onda bi trebalo da ga pijete tik pred spavanje.

Na taj način, ovi sastojci, imaju efekat stimulisanja creva, eliminacije bakterija, parazita i gljivica – glavnih uzročnika usporenog metabolizma i loše probave.

PUKLO KAO BOMBA: Strahota izašla iz INFICIRANE bubuljice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Oni koji ga već duže praktikuju tvrde da se bude energičniji, raspoloženiji i ne moraju da brinu o nagomilavanju masnoće u organizam.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Net.hr)

1 Comment on "DA VIŠAK SALA OKO STRUKA NESTANE: Tri sastojka, 10 minuta pripreme, piće koje se pije KASNO UVEČE (RECEPT)"

  1. Čaj od cveta Aloje vere i raznog drugog lekovitog bilja..Ovaj čaj je prirodno siromašan kalorijama, bez kofeina i sastavni je deo prirodnog i zdravog načina ishrane.Čaj je finog ukusa i mirisa i pomaže kod varenja i grčeva u stomaku, detoksikator i nezaobilazan u dijetalnom program.

Comments are closed.