ČUDO: SVETI NEKTARIJE DIGAO MILICU NA NOGE, prohodala je nakon mnogo godina provedenih u kolicima! (FOTO)

ikona

Foto: Telegraf

Kao dokaz otac je priložio i fotografije na kojim se vidi da je Milica zaista na nogama i da se kreće bez ikakvih pomagala

Mnogima je pomogla molitva pred ikonom Svetog Nektarija i to što se pomazuju uljem iz njegovog kandila, koje prota Nenad donosi više godina za pomoć bolesnima, jer je i sam dobio isceljenje od Sveca.

[adsenseyu5]

Milica (17) iz Valjeva, koja je bolovala od multipleks skleroze, a nakon molitvi prohodala, još jedan je dokaz da je ono što ova ikona čini zaista neverovatno!

Foto: eparhija-zicka.rs

Jovan Fap Milinković iz Valjeva svedok je delotvornosti molitve pred ikonom sv. Nektarija, nakon isceljenja njegove ćerke Milice od multipleks skleroze koja je ustala iz invalidskuh kolica.

[adsenseyu4]

– Hoću ovde da posvedočim slavu ovog sveca. Slika mog deteta koju je otac Nenad položio na njegove svete mošti, moje molitveno pismo i sveta ikona i ulje koje mi je otac Nenad doneo sa Egine su učinili da moja ćerka Milica ustane iz kolica i počne samostalno da se kreće – kazao je presrećni otac.

Foto: Telegraf

– Večno ću biti zahvalan Bogu koji je proslavio Svetog Nektarija i darovao nama grešnima da nas leči i spasava – zaključio je Jovan.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]