BROJNE POGODNOSTI: Sjajna vest za roditelje troje ili više dece!

setnja

Foto ilustracuja: pixabay

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od petka 5. juna će na šalterima gradskih opština moći da se prijave za izdavanje besplatnih kartica koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini, plaćanju računa, ulaznica.

Ove kartice za povlastice realizovaće se u okviru projekta “Tri plus” istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine.

Na taj način godišnje će, prema nekim procenama, u kućnom budžetu moći da uštede između 300 i 500 evra.

– Očekujemo da će 35.000 porodica u Beogradu biti korisnici ovog programa te da će im biti od velike koristi. Pozivamo sve roditelje sa troje i više dece, kao i privredne subjekte da se priključe ovoj akciji. Važno je napomenuti da oni koji se ne prijave tokom prvih sedam dana mogu to da učine tokom čitave godine – kaže Tanja Popović, članica Gradskog veća.

Prema navodima Popovićeve, porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

– U toku je, potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste – kaže Popovićeva.

SRBIJI PRETI UVOĐENJE NOVIH MERA ZBOG KORONE?! Epidemiolozi o vraćanju policijskog časa, nošenju maski…

Projekat je sproveden već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji. Kako navode u Gradu, Beograd je postao član Udruženja “Pokret za decu tri plus” iz Čačka koje želi da pokaže poštovanje prema porodicama sa troje i više dece, kako bi ohrabrili i druge roditelje da se odluče za proširenje porodica.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)