BRITANSKI “Dejli mejl”: ZAŠTO SE SVI PLAŠE RUSKOG ŠEFA DRŽAVE (INFO)

predsednik

Ruski predsednik Vladimir Putin osvojio je u karateu crni pojas osmi dan, nekoliko dana nakon što ga je bivši sovjetski predsednik Mihail Gorbačov optužio da pati od “kompleksa Boga”.

Osmi dan crnog pojasa u karateu tipa kjokušin-kan Putinu dodeljuje Ruski savez kjokušin-kana, a svečano će mu biti uručen u decembru, tokom svetskog prvenstva u ovom sportu, prenosi danas britanski “Dejli mejl”.

Kjukošin je stil karatea u kojem učesnici ne nose zaštitnu opremu. Bivši oficir KGB-a je već velemajstor u tekvondou, pošto je prošle godine osvojio deveti stepen u toj borilačkoj veštini.

[adsenseyu5]

Strastveno se zanima i za džudo, koji je počeo da trenira sa 11 godina, kako se navodi u njegovoj zvaničnoj biografiji na vebsajtu Kremlja.

– Džudo vas uči samokotroli, sposobnosti da osetite trenutak, da prepoznate jake i slabe strane protivnika, da stremite ka boljim rezultatima – objašnjava Putin, ističući da su to bitne sposobnosti i veštine svakog političara.

Ruski šef države osvojio je “osmi dan” crnog pojasa u karateu par dana nakon što ga je Gorbačov kritikovao zbog toga što, kako kaže, “za sebe misli da je Bog”.
Žaleći se da ga Putin nikada ne konsultuje, Gorbačov (83) je izjavio: “On je počeo da pokazuje simptome iste bolesti od koje sam i ja patio – samouverenosti”.

Bivši sovjetski lider upozorio je Putina da ne bi trebalo da ima previsoko mišljenje o sebi jer je “to njega (Gorbačova) uništilo”.

Gorbačov je izneo ove kritike nakon što je nemačka kancelarka Angela Merkel, na marginama samita G20 u Brizbejnu, provela četiri sata u razgovorima oči u oči sa Putinom u pokušaju iznalaženja rešenja za situaciju u Ukrajini, sa kojih je izašla vidno iznervirana, navodi “Dejli mejl”.

[adsenseyu1]

(Blic)

5 Comments on "BRITANSKI “Dejli mejl”: ZAŠTO SE SVI PLAŠE RUSKOG ŠEFA DRŽAVE (INFO)"

 1. Žikica Marković | 22. новембра 2014. at 17:40 |

  Iz biografije predsednika Vladimira Putina vidi se da je on jedna kompletna ličnost i psihički i fizički.Snaga njegovog intetelekta dominira nad svim sadašnjim i bivšim političkim liderima istoka i zapada.Normalno je da takva činjenica izaziva zavist svih njih koji se smatraju i koji jesu inferiorni u odnosu na činjenjično stanje.Takvi ljudi se udružuju i kao što kaže Kisindžer, pokušavaju da mu otkriju slabu tačku.Ali, nažalost to im je jalov posao.Vladimir putin je stabilna i postojana ličnost.Porediti Putina sa Napoleonom je smešno, jer taj sicilijanac nije mu ni u čemu ni do stopala.Mi živimo u 21. veku i Putin ga obeležava sjajom svoje ličnosti.

 2. Са вером у Бога, као човeк Божији, постаје Господар на Земљи.
  Лош господар над свим злом а друг, пријатељ и брат свакоме добру.
  Блиставог УМА и физичких могућности, што би се рекло једном речју
  психофизички супериоран у односу на поређеног му љутог КЕПЕЦА
  Наполеона који је смејурија спрам њега!
  Путин, неприкосновени образ, чиста срца и духа, непоткупив и неоспоран !

 3. Mateja Jestrovich | 26. јануара 2015. at 11:47 |

  NEPODKUPLJIV, tu ih je sve svrstao gde treba.

 4. VEROVATNO MU JE PONUDILA ( ZNATE ONO RIBICA I TRI ZELJE ) ALI POSTO JE ON OBAZRIV I PAMETAN COVEK , OSETIO JE DA RIBICA SMRDI JER SE UBAJATILA DOSTA PA JE ODBIO PONUDJENO I TAKO JE JAKO IZNERVIRAO ! ZAMISLITE KAKAV BLAM ZA JEDNOG DZENTLAMENA ?

 5. РЕФ УМ ЛЕКС | 7. јуна 2015. at 16:40 |

  и запад потенцира своју бит, своју природу корова на природној мјери алтруизма коју има сваки човјек, рекло би се – рођењем! то је она црта на коју је указао и исус, извукао је и поставио као основу борбе против поживотињења које је ширила римска империја. рим и даље инсистира, ЧОВЈЕК тражи начина да се одбрани!!!

Comments are closed.