BIVŠI PILOT CIA: Kule u Njujorku nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo strašnije (VIDEO)

11.septembar

Foto: AP Photo / Marty Lederhandle

Bivši pilot CIA, Džon Lir, potpisao je priznanje da Kule bliznakinje nisu oborene tako što su avioni udarili u njih.

Prema njegovom mišljenju, zvanična priča o tome da su dva aviona oborila kule je “fizički nemoguća“.

Pošto je ruski predsednik Putin prošle godine naveo da će objaviti satelitske fotografije koje dokazuju da su Kule uništene “kontrolisanom eksplozijom”, izgleda da će doći do opovrgavanja zvaničnog izveštaja Komisije za 11. septembar.

Pismeno priznanje je ozbiljna pravna stvar i važi za pravnu istinu ukoliko se ne pobije. Sada protivnici Lirove teorije moraju predstaviti svoje dokaze ako žele da pobiju njegovu izjavu.

POSLEDNJI DETALJI: Instruktor objasnio kako je Gru zapravo poginuo! (FOTO)

Ukoliko to ne učine, vlada SAD će morati da prizna da zvaničan izveštaj Komisije za 11. septembar nije bio istinit. Morate uzeti u obzir da Džon Lir nije bilo koji pilot.

On je unuk osnivača Lirdžeta, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. On je leteo u Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.

KRIJU OD OČIJU JAVNOSTI: Evo šta piše NA SABLJI najvećeg hrvatskog junaka (FOTO)

Drugim rečima, Lir se razume u letenje i avione. Ako je on rekao da avioni nisu srušili kule bliznakinje, onda je to sigurno tako. Evo šta je on napisao i potpisao u svom pismenom priznanju:

bliznakinje

“Nijedan Boing 767 nije udario u Bliznakinje kao što vlasti i mediji lažno tvrde. Takav sudar je fizički nemoguć iz nekoliko razloga. U slučaju pravog udara, avion bi počeo da se okreće kada bi njegov prednji deo udario u čelične stubove kule”.

“Zatim bi došlo do odvajanja vertikalnog i horizontalnog repa aviona i njihovog padanja na zemlju. Motor aviona bi zadržao svoj oblik prilikom udara i bio bi pronađen među ostacima srušene kule”.

“Nijedan Boing 767 ne može da ostvari brzinu od 810 km/h na visini od 300 metara iznad nivoa mora. Motor jednostavno ne može da izdrži zapreminu gustog vazduha pri tolikoj visini i brzini”.

Deo trupa aviona sa 3-4 rupe na prozorima nije mogao da preživi udar u čelični stub kule na brzini od 800 km/h.

Mnogi delovi aviona su morali pasti na zemlju jer nisu mogli da se probiju kroz masivne čelične stubove kule, uključujući 3 jezgra motora ukupne težine 4,5 tone, koji nisu mogli da nestanu tek tako.

“Pomirenje sa njim je platila životom…” Potresna ispovest oca ubijene Srpkinje O NOĆI KADA SU IZGUBILI IVONU (FOTO)

Nemoguće je da je čitav avion tek tako nestao u sudaru“, kaže.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Yournewswire)

2 Comments on "BIVŠI PILOT CIA: Kule u Njujorku nisu srušili avioni, u pitanju je nešto mnogo strašnije (VIDEO)"

  1. Da li to znaci da aviona nije ni bilo? Jasno da mali avion ne moze da srusi zgradu jer je ocigledno da je eksplozija krenula u samom podnozju. Ali zar ipak nije bilo i aviona da bi se prikazalo onako kao je na kraju objavljeno?

  2. Tacno je da nije bilo aviona u blizini WTC, niti su avioni uopste udarili u zgrade WTC. TV snmci udara aviona u WTC su montirani u studiu, a onda emitovani nakratko pre nego sto su detonatori za kontrolisano rusenje (tj. demoliranje) WTC zgrada bili aktivirani. Treba znati da su nekoliko nedelja pre rusenja, obe WTC zgrade bile pojedinacno evakuisane na 5-7 dana,, jer su, navodno, ekipe za odrzavanje zgrada I nliftova tada “vrsile” preglede. Posto u zgradama tada nije bilo zaposlednih, niti posetilaca, ekipe za “odrzavanje” su postavile eksplozive u nossece i potporne stubove na svakom spratu, povezali pakovanja ekslpziva sa elektricnim sistemom za kaskadnu detonaciju, a nakon obavljenog posla napustii zgrade i pustili da se zaposleni vrate na posao. Kasnije, eksplozivi su aktivirani putem daljinskih upravljaca, sinhronizovano sa TV laznim prenosom udara aviona. Razlog rusenja WTC zgrada je bio visestruk; od naplate osiguranja, do objave rata Arapskom svetu i otimanja naftonosnih polja. Amerika je profitirala uz zrtve od preko 3,000 poginulih u WTC zgradama prilikom rusenja. To se zove demokratija u akciji za bolje sutra. Ipak, neje*ace Ameri zbog ovoga kad-tad, a taj trenutak se priblizava brze nego sto mislimo…. pocevsi od unutraasnje finansiske krize, preko gubitka primata u svetu na skoro svim terenima. Nemojte se cuditi kada amerikanci dodju u Srbiju na pecalbu kako bi sebi obezbedili za zivot.

Comments are closed.