BIO NA VRHUNCU KARIJERE: ODBIO 50 MILIONA dolara, pobegao U AFRIKU I PORUČIO: „Holivud kontrolišu Iluminati!“

glumac
Dejv Čapel, američki glumac i komičar, pre nekoliko godina zauvek je napustio Holivud. Bio je na vrhuncu karijere, krenuo je sa trećom sezonom izuzetno popularnog šoua „Dejv Čepels šou“ , za koji su mu ponudili neverovatnih 50 miliona dolara. Ipak, ostavio je sve i „pobegao“ u Afriku 2005.godine.

Od tada, Čapel je u nekoliko intervjua objasnio svoj beg iz Holivuda, i otkrio ono što mnogi misle – uvrnuto je to mesto koje kontrolišu iluminati.

Njegovi intervjui otkrili su još nešto – pozadinu slave i novca, svu pokvarenost i izvrnutost tog “sveta glamura “. Čapel ne krije da mu je otac jednom odao tajnu kada da napusti svet šoubiznisa.
„Odredi cenu na početku.

[adsenseyu5]

Kad ti ponude više nego što vrediš i zaslužuješ, beži“, rekao je komičar i dodao da je poslušao oca.

POUČNA PRIČA: U ŽIVOTU MORAŠ ZNATI KUDA SI KRENUO, JER MOŽDA SI VEĆ TAMO!

Glumac je, vešto, ne izgovarajući onu reč koja kod svih u medijima izaziva jezu – iluminati, razotkrio kako „oni“ vladaju Holivudom . Proglašavali su ga narkomanom, ludim i time želeli da unište njegov ugled u javnosti. Ostao je bez prijatelja, nije video oca na samrti zbog obaveza.
„Terali su me da glumim ženske uloge , kad sam bio neposlušan ucenjivali su me. Zahtevali su od mene da glumicu – crnkinju, zameni belkinjom, odbio sam, a oni su me po medijima uništavali – tako Holivud radi“, objasnio je, „Ako ne slušaš, uništiće te“.

„To mesto je najveća iluzija ikada stvorena“, rekao je Čapel. „Smrt moga oca razbila je čaroliju kojom su me začarali“.

Komičar danas živi mirnim životom , na farmi povremeno nastupa na malim , nepopularnim mestima , ili pak iznenadi publiku spontanim nastupom na ulici.

[adsenseyu1]

(Novosti)