“BALKANSKI NOSTRADAMUS”: Šta je BABA VANGA prorekla za 2018. godinu?

proročica

Foto: Printscreen/youtube/FILM.UA Group

Bugarska proročica Baba Vanga, koja je umrla 1996, u 85. godini života, stekla je nadimak “Balkanski Nostradamus” zbog toga što su njena predviđanja bila tačna.

Slepa Vanga, najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana, uprkos decenijama sopstvenog mraka, otkrila svoje „sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata . Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a gotovo 80 odsto njenih predskazanja se – obistinilo.
Za 2018. godinu Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Ona je napunila je 17 i još nije dobila: Otišla je kod lekara i saznala NEVEROVATNU ISTINU (FOTO)

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje.

“IMATE ZLONAMERNE I PERVERZNE MISLI”: Kikinđani uvređeni komentarima na novu skulpturu, a evo šta KAŽE NJEN AUTOR (FOTO)

To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo, objavio je Telegraf.

(Dnevne.rs/Izvor:astrosajt.blogspot.rs)