BABA VANGA POSTALA POZNATA ŠIROM SVETA: Svetski mediji strahuju da li će se Vangino proročanstvo ostvariti do kraja

baba

Foto: film.ua/

Ono što je intrigiralo medije u svetu je to da je slepa proročica tačno predvidela šta će se dogoditi SAD-u 11. septembra, kao i veliki cunami koji se dogodio 2004. godine.

[adsenseyu5]

S druge strane, ono što ih je uplašilo je svakako “veliki muslimanski rat“ o kome je pričala Vanga, te su tako postavili pitanje: „Da li je slepa Bugarka predvidela dolazak Islamske države?!“

(Foto: express.co.uk)

Naime, baba Vanga je predvidela da će 2016. godine Evropa biti gotovo prazna i bez ljudi, a najavila je da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

(Foto: Miror printskrin)

Ona je prorekla da će Treći svetski rat početi 2010. godine, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gde će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svetom.

[adsenseyu1]

Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja.

(Foto: newsunited.com printskrin)

Svetski mediji, ova njena proročanstva povezuju sa dešavanjima na Bliskom istoku, ali i u Siriji, te tako, ne samo da šuškaju kako je Bugarka najavila dolazak Islamske države, nego i strahuju od toga da će se baba Vangino proročanstvo ostvariti do kraja.

(Foto: dailymail.co.uk printskrin)

Dejli Mejl: Da li je slepa bugarska proročica predvidela uspon ISIS-a? „Balkanski Nostradamus“, preminula pre 20 godina, najavila je „veliki muslimanski rat“ 2016 (Foto: dailymail.co.uk printskrin)

(srbijadanas)

 

1 Comment on "BABA VANGA POSTALA POZNATA ŠIROM SVETA: Svetski mediji strahuju da li će se Vangino proročanstvo ostvariti do kraja"

  1. 29PKLy It’а†s really a great and helpful piece of info. I’а†m glad that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Comments are closed.