AMERIKA U ŠOKU: Bugarski rvač Aleksandar Rusev NA TENKU SA RUSKOM HIMNOM izašao pred 70 hiljada gledalaca (VIDEO) (FOTO)

rvac
Ruska himna se orila, ruska zastava se vijorila, a ruski tenk izazvao oduševljenje desetina hiljada Amerikanaca. Teško da je neko to mogao da očekuje, ali to se dogodilo u Kaliforniji, svoj performans je izveo bugarski rvač Aleksandar Rusev, prenosi sajt ru.faktxeber.com.

[adsenseyu4]

Jedan od nezaboravnih i grandioznih izlazaka pred publiku u istoriji rvanja ostvario je Amerikanac Aleksandar Rusev, poreklom iz Bugarske. On je uz zvuke ruske himne, mašući ruskom zastavom na tenku izašao pred prepun stadion u Kaliforniji.

0c1f9-120d-41ef-adff-c2617c5d6340_big

Naravno, rvači su poznati po svojoj teatralnosti i efektnim načinima da se predstave publici, ali izlazak Ruseva je izazvao pravu euforiju.

americki-rvac-na-tenku-i-ruskom-zastavom-ed

Zanimljivo je da je borba između Aleksandra Ruseva i Džona Sina održana još 29. marta, ali američki mediji su delikatno zaobišli živopisan događaj, opisujući šturo samo tok borbe

[adsenseyu1]

rus

Rusev je, inače, izgubio borbu, kao i titulu šampiona SAD prema američkoj WWE asocijaciji, tako da mu ruska himna ovoga puta nije pomogla.

33cac-8067-4caf-8a99-2a4bfce84cef_big

(Dnevne.rs /ru.faktxeber.com /prevela Ljiljana Jovanović)