ALTERNATIVNA MEDICINA Reuma koju lekari nisu mogli da ublaže: Žena otkriva kako se zauvek oslobodila bola! (RECEPT)

lice

Foto ilustracija: pixabay /dnevne.rs

I pose 10 godina od prve upotrebe, trnjenje ruku, noćni neizdrživi bolovi i buđenje, ispadanje stvari iz ruku više se nisu pojavili, otkriva žena

Nakon duge borbe sa simptomima reume, jedna žena odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i isproba različite prirodne recepte koje nudi alternativna medicina.

Naime, ona je imala velikih problema sa tegobama u rukama, osećajem utrnulosti i jakim bolom, koji se noću naročito pogoršavao, prenosi Aura.ba.

Išla je kod lekara, koji su joj prepisivali različite medikamente u vidu tableta i krema, ali joj baš ništa od toga nije pomoglo.

Reper Vuk Mob doživeo saobraćajnu nesreću! “TRENUTAK NEPAŽNJE I 2 METRA POD ZEMLJOM” (FOTO)

A onda je naišla na recept koji joj je izgledao primamljivo i obećavajuće, pa ga je isprobala, računajući na to da ako ništa i ne dobije, neće ništa ni izgubiti. “Do danas, iako je prošlo 10 godina od prve upotrebe, trnjenje ruku, noćni neizdrživi bolovi i buđenje, ispadanje stvari iz ruku više se nisu pojavili“, otkrila je žena.

Sastojci: 2 kg domaćeg livadskog meda, 1 litar destilizovane vode i 250 g suve deteline lucerke.

Priprema: Detelinu kuvati oko sat vremena na tihoj vatri. Kad je prokuvano procediti, pa pomešati sa medom.Dobro sjediniti i ostaviti da se ohladi. Za najbolji rezultat, pojedite po 2 kašike ove smese svakog dana posle jela, 3 puta dnevno, savetuje uspešno izlečena žena.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Stil.kurir.rs)