Ako budete jeli MED S CIMETOM svakog dana, evo šta će biti s vašim ZDRAVLJEM (INFO)

biljke

Foto: pixabay

Malo je poznato koliko su med i cimet blagotvorni za naš organizam. Saznajte u kojim razmerama treba da kombinujete ove sastojke da biste dobili lek za određene bolesti

Kombinujući med i cimet na pravi način, dobijamo veoma snažan lek, koji nije baš tako poznat u savremenom svetu, ali čini čuda protiv raznih bolesti.

Ova kombinacija sprečava srčane bolesti, u krajnjoj liniji štiti odinfarkta, snižava holesterol, olakšava disanje pri fizičkom naporu i jača srce.Jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja je med.

DANAS JE SVETI JAKOV! Praštamo greh klevete, a evo šta bi trebalo NEUDATE DEVOJKE da urade u PONOĆ!

Mnogim poznatim farmaceutskim kompanijama ne sviđa se činjenica da med u kombinaciji s cimetom leči razne bolesti i ima veliki uticaj na ljudsko telo.

Upala bešike

Ako želite da se oslobodite ove neprijatne bolesti, možete to da učinite s dve kašičice cimeta i jednom kašikom meda pomešanim u čaši mlake vode. Ova kombinacija uspešno uništava bakterije u bešici

Bolesti srca

Napravite kremastu mešavinu od pola kašičice cimeta i jedne kašičice meda.Uzmite ovu mešavinu svakog jutra. Ova kombinacija sprečava srčani udar, smanjuje holesterol i jača srce.

Prehlada

Oslobodite se prehlade sa malo cimeta i jednom kašikom toplog meda. Konzumirajte ovu kombinaciju tri dana, i ne samo da će vas osloboditi od ove dosadne bolesti, nego će vam i pročistiti sinuse.

mrsavljenje

Foto: pixabay /Dnevne.rs

Artritis

Ako patite od ove bolesti treba da konzumirate napitak od dve kašičice meda sa jednom kašičicom cimeta u šolji tople vode, svaki dan. Piće treba da se konzumira ujutru i uveče.

HolesterolZa ovaj napitak biće potrebno tri kašičice cimeta i dve kašike meda. Dobro ih izmešajte u pola litre vode i pijte tokom dana. Ovaj napitak je vrlo koristan za one koji pate od visokog holesterola.

     

(Dnevne.rs /Telegraf.rs / Izvor: SlatkoSlano)