ŽIVOTNA PRIČA SLAVNE MILIONERKE: Prva ljubav američkog predsednika DONALDA TRAMPA

Donald

Foto: AP

Da je američki predsednik slab na žene slovenskog porekla, govori i činjenica da je njegova prva supruga Ivana poreklom iz Češke

Donald Tramp danas je postao 45. američki predsednik. Uz njega je bila njegova porodica, među kojima se istakla njegova treća supruga, slovenska lepotica Melanija Tramp.

Da je slab na žene slovenskog porekla, govori i činjenica da je njegova prva supruga Ivana poreklom iz Češke.

To je prva žena koja je uspela da Donalda odvede pred oltar, i to nakon što se pre njega već jednom razvela.

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO ZA NEMAČKI LIST: Šta može dovesti do novog talasa srpskog nacionalizma!

Gospođa Ivana sve do danas je najpoznatija kao Trampova prva supruga. U detinjstvu se bavila skijanjem, a kasnije je studirala u Pragu.

Ubrzo se udala za agenta za prodaju nekretnina, a 1973. godine emigrirala je u Kanadu.Bračna sreća nije dugo trajala, pa se tako Ivana rastala od Alfreda Vinklmajera 1976. godine. Ali, nije dugo samovala. Iste godine upoznala je u Njujorku Donalda Trampa, za kog se udala 1977. godine.

Ubrzo su postali poznati u njujorškom društvu, a Tramp je Ivani dao i važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije. Izgleda da je Ivanka, njihova ćerka, i od majke ponešto nasledila. A pre svega lepotu. Ivana Tramp je tokom braka Donaldu rodila troje dece, sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku.

ZEMLJA SRBIJA, NEKOME MAJKA, NEKOME MAĆEHA: Evo koliko je prosečnih plata Ceca zaradila za JEDNO VEČE!

Idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu aferu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet. Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u dobrim odnosima.

Ipak, brakorazvodna parnica bila je jako neuredna. Na kraju je Ivana, prema pisanju Vanity Fair-a, dobila 14 miliona dolara gotovine, stan u Tramp Plazi, porodično imanje u Konektikatu, deo doma na Floridi.

Ali, njen ljubavni život nije stao kad se rastala od Trampa. Posle njega imala je još dva braka – jedan s Rikardom Macučelijem, od kojeg se razvela nakon svega dve godine. … i sa Rosanom Rubikondijem, od kojeg se razvela nakon godinu dana braka. Otad u brak više nije stupala.

Amerika

Foto: REUTERS/ Joshua Roberts

Uz brakove, Ivana je gradila poslovnu karijeru, ali i selebriti status. Potvrdila ga je učestvovanjem u jednom britanskom rijaliti šou, ali i nastupom u holivudskoj komediji “The First Wives Club”. Osim toga, oprobala se u pisanju te pokrenula vlastitu modnu i kozmetičku liniju te liniju nakita.

PROLOMILA KAO KOČIJAŠ: Voditeljka ŠOKIRALA PSOVKOM u emisiji UŽIVO! (VIDEO)

Danas je “teška” oko 60 miliona dolara.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:Dnevnik.hr)