Zavera: Svetska elita napravila plan u 20 tačaka za globalnu apokalipsu!

lobanja
Kako pojedini teoretičari tvrde svetskoj eliti je potrebna iscenirana apokalipsa. Tu u igru ulazi Sirija

Godinama se već naglašava kolaps koji će se dogoditi u SAD, a pod kolapsom se prvenstveno podrazumeva ekonomska destabilizacija zbog pada dolara. Međutim, centralne banke i međunarodni sponzori će se potruditi da do ovog uništenja američke ekonomije ne dođe, barem ne bez nekog događaja koji će pokriti njihovu krivicu.

Kako pojedini teoretičari tvrde svetskoj eliti je potrebna iscenirana apokalipsa. Tu u igru ulazi Sirija…ali naravno, ne samo ona, stvar je još ozbiljnija. Sirija je samo varnica za izazivanje požara. Zar ste pomislili da će vladari planete, većinom bankari, dozvoliti da dolar padne a da ne zapali ceo svet. Idemo redom

Foto: AP
Foto: AP

Sirijski okidač postoji već neko vreme. Tu su sirijski zajednički odbrambeni pakt sa Iranom, njene jake veze sa Rusijom, ruska pomorska baza na obali Sirije, napredno rusko oružje u njenom arsenalu, izvori nafte… sve ono što je potrebno za katalizatora globalne katastrofe.

[adsenseyu4]

Građanski rat u Siriji se već širi na susedne države poput Iraka, Jordana i Libana, a ako se objektivno pogledaju činjenice, čitav rat je proizvod tajnog delovanja SAD i njihovih saveznika.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

SAD su pokrenule čitavu pobunu koristeći operativce Al Kaide. Saudijska Arabija je takođe poslala oružje i novac. Izrael je pomogao pobunjenicima koristeći vazdušne napade u okviru Sirije. Ovaj rat se jednostavno ne bi odvijao da Zapad nije umešao prste. Kraj priče.

Iza sirijske pobune stoji čitava organizacija čudovišta. Bedna, nemoralna grupa zveri čiji su zločini detaljno zabeleženi, uključujući masovna smaknuća nenaoružanih vojnika, mučenje i obezglavljivanje nevinih civila, sakaćenje i kanibalizam mrtvih tela i instituciju teološke tiranije nad preplašenim stanovništvom. SAD su stvorile i oslobodile ove demone, a sada Bela kuća pita narod da ih podrži.

Foto: AP
Foto: AP

Veruje se da je cilj da se potpuno transformišu svetski politički, ekonomski i društveni sistemi. Cilj je da se stvori jak strah, strah koji može da se iskoristi za kupovinu, kako ga globalisti zovu, „novog svetskog poretka“. Sirija je samo prva domina u dugom lancu katastrofa. Čini se da je lančana reakcija koja će kreirati globalni kolaps neizbežna.

ŠTA OČEKIVATI KADA NAPAD DOĐE:

1) Mnogi saveznici SAD će se uzdržati od direktnog učestvovanja u napadu na Siriju.

2) Obama će pokušati da umanji javno negodovanje ograničavanjem napada.

3) Uspostaviće se zona bez letenja, ali mornarica SAD će se potruditi da ostane van dometa ruske projektilske tehnologije koju Sirija poseduje.

4) Iran će momentalno pokrenuti vojsku i oružje da podrži Siriju. Sirija će postati mešavina različitih borbenih snaga koje će se boriti zbog ideoloških razloga, a ne političkih. Borbe će se proširiti na druge države, slično kao u Vijetnamu.

5) Izrael će verovatno biti prva nacija koja će zvanično poslati kopnenu vojsku u Siriju (a verovatno i Iran), navodeći neefektivnost vazdušnih napada SAD kao razlog. Odmah će uslediti i vojska SAD.

6) Iran će zatvoriti Ormuski prolaz potapajući nekoliko teretnjaka u uskom prolazu i napadajući sve brodove koji pokušaju da se približe. Nastaće zastoj u izvozu nafte, što će odseći 20% svetskih zaliha nafte preko noći.

7) Egipatski građanski rat, koji je u toku, ali koji mejnstrim mediji ignorišu, planuće zbog povećanog besa zbog prisustva SAD u Siriji. Suecki kanal će postati opasna opcija za prevoznike nafte. Mnogi će odabrati put oko Afrike, produžujući vreme dostave i povećavajući cenu nafte.

8) Saudijska Arabija će doživeti pobunu koja se zakuvava već godinama.

9) Cene benzina će naglo porasti, moguće 75-100% u okviru 2-3 meseca od napada na Siriju.

10) Putovanje će postati teško, ako ne i nemoguće zbog visoke cene benzina. Ono malo ekonomije SAD što se održavalo od odmora će da se sruši. Kupovina nekretnina će opasti jer će se porodice sve manje seliti zbog velikih troškova.

11) Rusija će zapretiti da ograniči ili odseče izvoz prirodnog gasa u EU ako pokušaju da se priključe agresiji SAD protiv Sirije. EU će morati da se povinuje zbog svoje zavisnosti od ruske energije.

[adsenseyu4]

12) Rusija će pozicionirati pomorske snage u Mediteranu kako bi postavila pritisak na SAD. Opcija direktnog sukoba između Rusije i SAD je ograničena, uglavnom zato što države kao što su Rusija i Kina ne moraju da se sukobe sa snagama SAD da bi zadale veći udarac.

13) Kina i Rusija će konačno ozvaničiti svoju odluku da se u potpunosti odreknu dolara kao svetske rezervne valute. Svetske banke su svesne ovog procesa koji je počeo još 2005. godine.

14) Zbog pozicije Kine kao glavnog izvođača i uvoznika na svetu, mnoge nacije će slediti primer i rešiti se dolara u bilateralnoj trgovini. Vrednos dolara će se urušiti. Okriviće se Kina, Rusija i Sirija, a globalne banke, uključujući Federalnu rezervu, biće bačene u zapećak.

15) Kombinacija velikih cena energije i obezvređivanja dolara uticaće u velikoj meri na maloprodajne cene. Moći će se očekivati udvostručenje cene svih dobara. Mnoga uvozna dobra će i nestati sa polica SAD.

16) Broj beskućnika u SAD će eksponencijalno porasti, zbog čega će upotreba bonova za hranu biti neizbežna. Socijalna pomoć će se preusmeriti, a beskućnici će se posmatrati kao kriminalci.

17) Teroristički napadi (bilo pravi ili lažni) proširiće se kao šumski požar. Izrael će tome biti značajno podložan. U SAD može doći do niza napada, pa i sajber napada, usmerenih na infrastrukturu. Okriviće se Sirija i njeni podržavaoci bez obzira na dokaze. Bela kuća će ustanoviti instituciju za autoritativnu moć, koja će uključivati izvršna naređenja vlade u kontinuitetu.

18) Vojni zakon možda neće važiti zvanično, ali će se osetiti na ulicama Amerike.

19) Lažne paradigme će poplaviti mejnstrim dok vlada bude delila američke grđane. Konflikt će biti označen kao sukob između muslimana i hrišćana, crnaca protiv belaca, siromašnih protiv bogatih. Aktivisti liberalnog pokreta biće označeni kao „izdajice“ zbog „potkopavanja kredibiliteta vlade“ za vreme krize. Neokonzervativci će okriviti Baraka Obamu.

Neoliberalci će okriviti konzervativce zbog „deljenja“. Liberalisti će ukazati na to da su obe strane samo marionete istog međunarodnog društva i ponovo će biti označeni kao „izdajice“. Vlada će pokušati da posvađa Amerikance jedne protiv drugih.

20) Domovinska bezbednost će se u potpunosti okrenuti ka unutrašnjosti, fokusirajući se na „domaće neprijatelje“. Lokalna policija postaće potpuno federalizovana. Vojnici SAD će se slati u problematičnije države da se izbore sa demonstrantima. Totalitarizam će postati norma.
Šta može da se učini?

Nivo kolapsa će biti totalan. Vlada se neće srušiti, zapravo će se i učvrstiti. Određeni sektori države će se održati, a drugi će se raspasti. MMF će u potpunosti apsorbovati ekonomiju SAD u pokušaju da joj pomogne.

Ustavne zaštite će se izbrisati zbog uspostavljanja „reda i zakona“ s obećanjem da je gubitak građanskih sloboda „samo privremen“.

(Webtribune)

1 Comment on "Zavera: Svetska elita napravila plan u 20 tačaka za globalnu apokalipsu!"

  1. Od ovoga bi mogao da se snimi dobar film ,madaaaa i ovo je moguce svasta se mozeocekivati od ove belosvetske bagre.

Comments are closed.