ZAMERILI MU ŠTO JE PUSTIO IGRAČA DA ODE ZBOG ROĐENJA DETETA: Jasikevičius imao ŽIVOTNU LEKCIJU za jednog novinara (VIDEO)

košarka

Foto: printscreen/instagram

Na konferenciji posle utakmice polufinalne serije litvanske lige, u kojoj je Žalgiris pobedom 83:60 poveo protiv Neptunasa 2:1, trener Šarunas Jasikevičijus bukvalno je imao životnu lekciju za jednog od predstavnika medija.

Novinar je upitao trenera Žalgirisa šta misli o tome što je Augusuto Lima napustio tim u sred polufinalne serije zbog rođenja deteta.

– Šta mislim o tome? Dozvolio sam mu da ode – rekao je Jasikevičijus podigavši pogled, a novinar je upitao da li je normalno da igrač ode tokom polufinalne serije.

To je slavnog Litvanca nateralo da mu objasni neke stvari…

– Imaš li dece? Dečko, kad ih budeš imao, razumećeš. Jer to je vrhunac u životu jednog čoveka. Vau, to je stvarno dobro pitanje. Da li misliš da je košarka najvažnija stvar u životu?

– Ne, ali polufinale je važno… – dodao je novinar.

– Polufinale? Kome? Žalgirisu? Vidiš li broj navijača na utakmici? Važno? Kada budeš video svoje dete prvi put u životu, shvatićeš šta je najvažnija stvar na svetu. Onda dođi da proćaskamo. Ništa nije tako veličanstveno kao rođenje deteta. Veruj mi. Ni titule, ni bilo šta drugo. Augusto Lima je sada u emotivnom raju. Mnogo sam srećan zbog njega – u stilu prave legende zaključio je Šarunas Jasikevičijus.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]