Venčali su se, a onda joj je on posle 14 godina saopštio nešto što je PROMENILO NJIHOV ŽIVOT NAGLAVAČKE (FOTO)

svadba

Foto: Facebook/SueZie Hawkes

Ijan Havks (55) poreklom iz Velike Britanije postao je 2014. godine Suzi. I nakon promene pola ostao je sa svojom suprugom Čeril Palmer (58) pa sada žive zajedno kao dve žene. Iz braka koji su započeli kao muškarac i žena, imaju sina Džejsona koji je star 17 godina.

Kako se navodi, Ijan je svoju ženu upoznao preko interneta, nakon čega se razveo od tadašnje žene, da bi potom i napustio svoj rodni grad Svindon, da bi otišao kod Čeril na Floridu, gde su se i venčali 2000. godine. Međutim, kako je izjavio, i dalje je bio nesrećan.

Naime, on je priznao svojoj novoj supruzi da se još od svoje pete godine oseća kao žena. Ponekad je tajno nosio štikle, šminkao se i spavao u ženskom donjem rublju. Kada je navršio 50 godina, Ijan se našao na prekretnici. Počeo je da pije hormone, kao i da nosi žensku odeću.

– U početku sam se bojala reakcije svoje dece, šta će ona misliti. Šta će misliti njihovi prijatelji. A onda sam u očima svog supruga počela da primećujem stvari koje pre nisam videla.

Videla sam tugu u njegovim očima – rekla je Čeril, dodajući kako se malo bojala operacije promene pola jer nije htela da izgubi Suzi.

KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Ovaj znak ima najveće šanse da upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a ova dva čekaju RETKO LOŠI DANI (ASTROLOGIJA)

– Neki su mislili da je sve to bila šala i kad sam se vratila na posao jasno im se na licu videla njihova reakcija – rekla je ona, dodajući da joj je najbitnije bilo da Čeril ostane pored nje, kao i da im je nakon toga, seksualni život bio kao nikada pre toga.

Njih dve su se venčale ponovo, ovaj put kao dve žene. Medeni mesec su provele u Las Vegasu, a kako kažu, pored činjenice da se bolje razumeju, raduje ih i to što ih je njihov sin Džejson normalno i sa razumevanjem prihvatio.

 

Dnevne.rs, Srbija Danas.com, 24sata.hr