VEDRANA RUDAN: NISAM HRVATICA I TIME SE PONOSIM!

Hrvatska

Foto: Tanjug

Voljela bih da negdje postoji knjižica, pedesetak stranica, mali smo narod, u kojoj bi pisalo tko su hrvati. Za sve one koji žive u ovoj zemlji a ništa ne znaju o hrvatima.

Hrvati su bića koja su se u svojoj povijesti uvijek najugodnije osjećala u moćnoj tuđoj guzici. Austrijskoj, talijanskoj, mađarskoj, njemačkoj, američkoj a posebno u EU guzičetini. Bar tako govore. Iz jugoslavenske su izašli razarajući joj hemoroide i najzad postali “svoj na svome”.

“Svoj na svome” bili su i za vrijeme NDH. Hrvatske kame rezale su srpske, ciganske, židovske i krivomisleće hrvatske vratove s tolikim užitkom da je Hitler osobno zamolio Pavelića da oladi svoje dečke. Zanimljiv je i podatak da je u NDH postojao jedini dječji koncentracijski logor u Evropi. Da li su hrvati slučajno pred šez

desetak godina bili zločinci? Takvo je vrijeme bilo? Da je to istina ne bi danas nogometaš neandertalac kome je kvocijent inteligencije manji od broja cipela pozivao na klanje.

Neandertalac? Prejaka riječ. Nije jedini urlao. Tisuće ljudi razdragano je odgovaralo na ustaški poklič.

JEDNU STVAR MORATE DA URADITE ZBOG SVOJE PORODICE! Danas je praznik posvećen najmilijima

Što su hrvati činili kad su krvave njuške izvukli iz jugoslavenske guzice? Sjeća li se itko? Da li nam je to problem? Norac je i danas heroj iako je nevinoj ženi sprašio metak u glavu.

Dok je služio robiju uspio se vjenčati, dobiti djecu i izgraditi kuću. Jučer sam na ekranu vidjela Antuna Vrdoljaka. Čovjek Za Sva Vremena urlao je na nekog sirotana ispunjen hrvatstvom toliko da su mu gotovo oči iskočile iz glave. Antun Vrdoljak, mrzitelj svake kože koja nije bijela poput “kockice” na hrvatskoj zastavi, Vrdoljak koji je devedeset i prve HRT očistio od svega što je smrdilo na srpsko i sve krivomisleće hrvatsko još uvijek nam je heroj a ne zločinac.

Hrvati vjeruju u boga a ne vide što im rade popovi lopovi, hrvati su lizali cipele Tuđmanu, Titovom generalu koji je po Hrvatskoj sadio vrbe ali je pazio da se njegovi unuci na njima ne zanjišu, hrvati se tresu pred svakim tko bi im mogao razbiti zube a pjena im navre iz bijesnih usta kad pred sobom nanjuše nemoćne.

Smrt pederima! Ajmo na referendum! Glasajmo ZA! Glasajmo ZA! Glasajmo ZA! Da kojim slučajem u Hrvatskoj žive samo pederi Amerikanci hrvati bi istim bolesnim žarom glasali PROTIV. Doduše, u tom slučaju referenduma ne bi bilo.

Možda, možda su hrvati poput ostalih ljudskih bića, Nijemaca, Mađara, Francuza… Možda samo opet živimo u vremenu kad fašizam guta zemlju po zemlju, čovjeka po čovjeka. Možda nema genetskih zločinaca. Možda. Ipak, kad bacim oko na povijest svoga naroda koje se ogromna većina građana ove zemlje ne stidi poželim svojoj unuci poslati poruku.

Mala, tvoja nona NIJE HRVATICA. I time se ponosi.

(Dnevne.rs /Izvor: blog/Vedrana Rudan)

5 Comments on "VEDRANA RUDAN: NISAM HRVATICA I TIME SE PONOSIM!"

  1. Victoria David | 5. July 2018. at 08:56 |

    Volim ljude koji se ne povinuju vecini i jednoumlju. Mozda je Vedrana vulgarna za moj ukus ali valjda time samo zeli da naglasi neke teme, da sokira. Hrabrost da se uzdignes iznad stereoptipa je znak izuzetne inteligencije. Spremnost da se zrtvuje sopstvena sigurnost,polazaj i ugled je osobina izuzetnih ljudi. Zar takav nije bio i Isus? Hrvatski nacionalisti kazu da su jako pobozni a verujem da bi ustase preklale i Isusa. Ako nista drugo, pa zar nije bio Zidov?

  2. Vedrana oduvek si mi veliko uzor i nada da ce sve te zemlje opet bit u sastavu srbije. Da ce da se odreknu pape i vrate se svetosavlju.
    Bravo srbkonjo hrabra

  3. Буба | 5. July 2018. at 19:06 |

    Ведрана ведри <3

Comments are closed.