UŽASNE SCENE U POLJSKOJ: Dvojica huligana biju protivničkog navijača, obezbeđenje mirno posmatra (VIDEO)

fudbal

Foto: Printscreen/youtube

Strašne scene viđene su u Poljskoj, na utakmici između Legije i Lehije u poslednjem kolu šampionata, kada su se navijači potukli u jednom momentu nakon upada na teren.

Legija je na kraju uspela da sačuva dva boda prednosti u odnosu na Lehiju, Jagieloniju i Leh, jer je remizirala sa Lehijom bez golova na svom terenu, ali je i na drugoj utakmici takođe bio remi u duelu Jagielonije i Leha (2:2).

Tako je Legija sačuvala prednost i došla do pboede. Međutim, po završetku utakmice navijači su nakon fenomenalne koreografije sa početka meča bacili senku na meč.

Naime, tu je došlo do sukoba navijača, jer je očigledno na teren sišao i jedan navijač protivničke ekipe. Usledila je tuča dva na jedan, nakon čega je navijač Lehije bio na podu, a zatim ga je u pomračenju uma navijač šutnuo dok je ovaj ležao na zemlji.

[adsenseyu4]

U deliću sekunde se izgleda setio da bi mogao i da ga ubije ako bi ga šutnuo u glavu iz sve snage, pa je ublažio udarac pri i blaže ga zakačio u leđa.

Onda ga su ga ipak pustili da se skloni sa terena, a sve to je član obezbeđenja mirno posmatrao.

DA LI SRBIJA ZABORAVLJA HEROJE? Ratovao za državu od Hrvatske do Kosova, postao težak invalid, izgubio i zdravlje i porodicu, a sada nema ni za hleb

Pogledajte video:

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]