UŽASAN ZLOČIN: Majka ubila ćerku (6), policiji dala BIZARAN odgovor zbog čega joj je oduzela život (INFO)

policija

Foto ilustracija: Printscreen/instagram

Darla Hejs (27) iz Virdžinije, optužena da je ubila svoju šestogodišnju ćerku Abigejl, a na saslušanju u policiji izjavila je da je to uradila da bi devojčicu spasila od vanzemaljaca.

Darla Hejs, koja je se trenutno nalazi u psihijatrijskoj bolnici rekla je policajcima da je verovala da su “njen sin i ćerka u opasnosti zbog vanzemaljaca” i da će ih spasiti ako ih “pošalje na nebo”.

Hejsova je tvrdila i da su vanzemaljci u njenom stomaku i da mora da ih izvadi napolje.

[adsenseyu5]

Monstruozni zločin dogodio se u februaru ove godine. Hejsova je sama pozvala policiju i kako su mediji preneli, prijavila da “misli da je njena ćerka upucana”. Policiju je sačekala u automobilu ispred kuće, a potom i uvela u kuću u kojoj je se nalazilo telo ubijene devojčice. U tom trenutku, u kući je bio i njen trogodišnji sin, ali nije povređen. Nakon hapšenja, dečak je dodeljen rođacima na staranje.

Pištolj kojim je devojčica ubijena pronađen je na licu mesta. Robert Pleker, okružni šerif, izjavio je tada lokalnim medijima da je prizor koji je policija zatekla bio “najgore mesto zločina koje je video za 30 godina službe”.

BRUTALNO PREBIJANJE NA PLAŽI U HERCEG NOVOM: Četvorica nasrnula na jednog (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Istražitelji još nisu utvrdili šta se odvijalo u kući pre nego što je Abigail ubijena.

Darla Hejs (27) optužena je za ubistvo prvog stepena zbog smrti ćerke, ali i zbog nedozvoljenog držanja oružja i metamfetina.

OVAKO JE ŠERON STOUN ZAČEPILA USTA AMERIKANCIMA PRIČOM O SRBIMA I KOSOVU: „Odrasla sam na srpskoj …“ (INFO)

Advokati odbrane tvrde da Hejsova nije bila svesna svojih postupaka zbog narkotika i mentalnih poteškoća.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:SrbijaDanas.com)

[adsenseyu2]