UŽAS U BEČU: Državljanin SRBIJE nasmrt izbo suprugu, ZAKLAO ĆERKU, pa skočio sa petog sprata

Beč

Foto: Wikipedia

Državljanin Srbije (41) navodno je nožem ubio suprugu (45) i teško povredio njihovu 10-godišnju ćerku, a zatim izvršio samoubistvo skokom sa zgrade, prenose austrijski mediji. Nedugo posle zločina stravičnim povredama podlegla je i devojčica.

Kako navode mediji, policija je u ponedeljak popodne zatekla telo muškarca na pločniku, a kada je pokušala da uđe u stan, vrata su bila zaključana. Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Kada organi reda provalili u stan zatekla je jeziv prizor. Na podu sobe ležalo je beživotno telo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povređena devojčica bez svesti. Dete je odmah prevezeno u bolnicu. Mediji nezvanično saznaju da je ona je gotovo preklana. Nakon nekoliko sati borbe lekara za njen život, devojčica je podlegla stravičnim povredama.

Porodična tragedija dogodila se u drugoj bečkoj opštini Leopoldštat, a policije istražuje motiv masakra. Muškarac i žena su roditelji povređene devojčice, a policija veruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo partnerku i dete.

BIZARNE SITUACIJE U URGENTNOM CENTRU: Žena zakucala ekser u glavu zbog glavobolje, deku prebio slon

Za sada policija ne saopštava detalje, osim da je 10-godišnja devojčica njihovo zajedničko dete.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)

1 Comment on "UŽAS U BEČU: Državljanin SRBIJE nasmrt izbo suprugu, ZAKLAO ĆERKU, pa skočio sa petog sprata"

  1. Dokle će te tako pisati … državljanin Srbije? Austrijanci su sigurno objavili njegovo ime i prezime i čim nije Srbin onda pišete ”državljanin Srbije”

Comments are closed.