UŽAS: Miroslav sa suprugom izveo bebu iz porodilišta, a onda su dečačića bacili u grmlje pored puta

hitna

Foto: Telegraf

Miroslav Š. (56) osumnjičen je da je ubio svog nekoliko dana starog sina tako što ga je bacio kraj puta u mestu Miljkovići kraj Mostara.

Nestanak bebe, rođene 2. septembra, policiji je prijavio deda, otac detetove majke nakon što je celoj porodici bilo čudno što bebe nema a iz porodilišta je beba otpuštena 6. septembra sasvim zdrava.

Nakon razgovora s policijom, otac bebe Miroslav Š. odveo je policiju do grmlja gde su bacili dete.

– M. Š. se sumnjiči da je dana 6. septremba 2018. godine u poslepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mestu Kobilovača u blizini Mostara i bacio nosiljku u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Usled povreda dete je preminulo – saopšteno je iz Tužilaštva.

ZBOGOM, SRBIJO! OTVORENO PISMO BEOGRAĐANKE: Ovo su stvari zbog kojih vas napuštam! (INFO)

Mrtvo novorođenče pronađeno je u sredu pored puta Mostar-Čitluk. Utvrđeno je da je dečak rođen pre više od sedam dana te da su ga roditelji bacili u grmlje u mestu Miljkovići. Mrtvo telo pronašli su policajci.

Miroslav i njegova supruga imaju troje maloletne djece, a koju im je nakon ovog šokantnog događaja oduzeo Centar za socijalni rad iz Gruda.

– Decu smo smestili u Majčino selo u Međugorju na rok od dva meseca. Rešenje smo dostavili Tužilaštvu u Mostaru – rekao je Veselko Pezer, direktor Centra.

DVA MLADIĆA IZ SENTE SPASLI DEVOJČICU KOJA JE HTELA DA SE UTOPI U TISI: Kroz suze im je tražila SAMO JEDNO!

Radnici Centra za socijalni rad iz Gruda bili su prisutni tokom privođenja majke, koja je nakon svedočenja u ovom slučaju puštena.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti online)