UŽAS: Dečak OSTAVIO OPROŠTAJNU PORUKU, pa skočio pod voz dok su vršnjaci gledali

pruga

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Sem Konor (14) predao je svoje stvari prijateljima pre nego što je skočio sa platforme stanice u Čertsiju u Velikoj Britaniji, nakon što su u ponedeljak popodne okončani časovi u školi a đaci krenuli kući.

Bolničari su stigli na lice mesta, ali su mogli samo da proglase smrt deteta.

Oni koji su poznavali Sema kažu da je bio zlostavljan u školi. Na stanici je pronađen komad papira za koji se pretpostavlja da je oproštajna poruka učenika.

– Užasno je. Imam prijatelje koji su bili tamo i videli sve. Sem je predao svoju torbu i telefon drugarima i legao na šine ispred voza. Neki od starijih učenika su dobro reagovali i zadržali ostale radi njihove bezbednosti – rekao je jedan učenik za ”Dejli mejl”.

– Oni su rekli da je Sem bio zlostavljan. Znao sam ga u prolazu, delovao je srećno. Ali izgleda da nikad ne znaš šta se događa u nekom. Ovo je šok za sve – dodao je on.

Juče su učenici i roditelji postavljali cveće na stanicu. Majka učenika koji pohađa istu školu u koju je išao stradali dečak, kaže da je bilo problema sa zlostavljanjem.

– Moj sin je viđao Sema kako sam stoji na igralištu. Nikada nije video da ga neko fizički napada, ali je znao da ga zlostavljaju. Ovo je prosto strašno – navela je ona.

Direktor škole Džejms Kibl uputio je pismo roditeljima nakon tragedija.

– Ovo je veoma teška situacija ali poznavajući veru, saosećanje i snagu naše školske zajednice siguran sam da ćemo zajedno naći podršku jedan za drugog – naveo je on.

TUGA: Umro bivši golman Crvene zvezde! (FOTO)

Portparol škole je rekao da nije zvanično zabeleženo da je dečak bio zlostavljan.

Hitna pomoć sinoć bila na sledećoj stanici voza, kad se jedna osoba takođe bacila pod voz. Nije poznato da li postoji veza između ove dve smrti.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Daily mail)