USTAŠKI ČAS TOMPSONA SREDNJOŠKOLCIMA: U društvu časne sestre pričao o “veri, ljubavi i domovini”?! (FOTO)

Hrvat

Foto: Facebook/Marko Perkovic Tompson

Marko Perković Tompson održao je u četvrtak zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu “Vera, ljubav i domovina”. Predavanje je organizovao Studentski katolički centar u okviru projketa “Menjam svet”, a prisustvovalo je nekoliko stotina srednjoškolaca.

– U junačkoj zemlji miloj, u mesecu sećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci vidimo se – ovim rečima Studentski katolički centar najavio je Tompsonovo predavanje.

[adsenseyu5]

Perković poznat po svom veličanju ustaštva i koncertima na kojima se umesto pozdrava uzvikuje “za dom spremni” je u prepunoj sali srednjoškolcima pričao o ljubavi i veri?!

Bez obzira na svu ironiju ovog događaja, zainteresovanost za predavanje je bila ogromna, pa su organizatori naglasili da se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

Foto:Printskrin/Fejsbuk

– Jako nam je drago zbog ovako velikog odziva i rado bismo vas sve videli na susretu, ali ovo je susret za srednjoškolce, pa molimo sve koji više ne nose tu titulu da prepuste mesto srednjoškolcima.

PRIŠTINA PRETI CRNOJ GORI: Albanija će se uključiti u eventualni rat

-Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja – zamolili su iz Katoličkog centra.

[adsenseyu1]

Projekat Studentskog katoličkog centra “Menjam svet” je zamišljen kao program koji deci nudi “pregršt prilika za menjanje sebe, nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje” .

SAHRANJENA BILJANA (30) IZ PANČEVA: Jezivi krici odjekivali grobljem, a onda se prolomila JEZIVA rečenica ćerke iz prvog braka

Kako Marko Perković Tompson može da promeni svet i svest srednjoškolaca, prenoseći im svoje životno iskostvo i kakva je to ljubav kojoj ih može naučiti, ako je svima dobro poznato da na svojim koncertima peva pesme uvredljivog sadržaja, zbog čega su mu nedavno slovenačke vlasti zabraniile održavanje koncerta u Mariboru zbog, kako su naveli, promovisanja ustaštva.

ŽENA IZ BEOGRADA NA ARANĐELOVDAN OTIŠLA NA SEČENJE SLAVSKOG KOLAČA: Doživela sam u CRKVI najveće poniženje u životu!

Bilo kako bilo Tompson se na svom Fejsbuk profilu pohvalio velikim odzivom srednjoškolaca i postavio brojne fotografije sa održanog predavanja, pobrao sve pohvale oduševljenih pratioca, tako da nas ne bi trebalo čuditi ako u skorije vreme ponese titulu akdemika.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]