U CENTRU PAŽNJE JE BIO SRPSKI KOŠARKAŠ NIKOLA JOKIĆ: Ovo je snimak koji mnogi smatraju DOKAZOM koliko je ‘UNIŠTENA’ NBA LIGA (VIDEO)

jokic

FOTO: @WORLD_WIDE_WOB / SCREENSHOT

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Portland Trejlblejzerse sa 108:100, ali je svima jedan detalj zapao za oko. U centru pažnje je bio Nikola Jokić, a podjednaku ulogu je imao i Hasan Vajtsajd.

Naime, jedno (doduše najblaže) guranje na meču je vrlo brzo postalo internet hit.

U četvrtoj deonici se desio detalj o kome priča pola planete, pogotovo onaj deo koji želi da kritikuje ligu.

To se uklapa u njihovu tvrdnju da je igra postala previše meka, da je uništena i da više nema ni daška onog duha iz devedesetih godina. Uostalom, procenite i sami:

Bilo je komentara “Kakva je ovo odbrana, dođavola?” ili “Ovo podeća na to kada igraju otac i sin ispred kuće”.Prosto niko ne može da veruje da je ova sekvenca spakovana u sklopu najbolje košarkaške lige u svetu. Ismevanje se nije zaustavilo na tome ili je pak ovo pohvala…

HOROSKOP ZA SUTRA (26. oktobar 2019.): Očekuje vas dan pun pozitivne energije! (ASTROLOGIJA)

Ovo se samo uklopilo u priču da se starijim ljubiteljima košarke nikako ne dopada nov stil za koji se opredelila NBA liga.Često se zamera da se sada u toku ligaškog dela sezone uopšte ne igraju odbrane i da ne valja što ligom vedre i oblače samo izraziti šuteri.

Uz naravno nezaobilazne opservacije na temu “leđna tehnika centara”, prosto ovo je celodnevna zabava za sve navijače, samo se treba uključiti u raspravu.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Miodrag Dimitrijević, Blic)