TVRDI DA LEČI RAK I DIJABETIS: Svaki dan pije 200 ML URINA, A ONDA SE I UMIJE, a evo šta kažu doktori!

urin

Foto: Pritnscreen/Dailimail

Hari Metadin (32) veruje kako mu njegov stari urin pomaže da zadrži mlađi izgled i da ga štiti od raznih bolesti, poput raka, dijabetesa i Alchajmerove bolesti. Hari je uveren da, ako pije svoj urin star dve nedelje, štiti telo od raznih bolesti, a koristi ga i kao losion kako bi izgledao mlađe.

Ovu neverovatnu praksu započeo je pre četiri godine kada je pročitao o navodnim pozitivnim zdravstvenim posledicama koje stari urin ima na telo. Sada svakodnevno pije 200 mililitara urina, koji je star između dve nedelje do mesec dana, pomešanog s novim urinom.

Iako je prvo imao problema s ukusom, sada obožava ukus svog urina, a svako jutro ga umasira u lice jer veruje da zaustavlja proces starenja. Kaže da se sada oseća srećnije, zdravije i pametnije nego ikada pre, a uveren je da mu je njegov urin pomogao da izleči depresiju.

Za Harija je urin najbolji lek na svetu.

“Terapija starim urinom je proces skupljanja vlastitog urina u plastičnu bocu te ostavljanje da se ukvasi svojim prirodnim procesom. Zatim se taj urin koristi kao lek pijući ga ili masirajući ga u krv kroz kožu, a može ga se unijeti i kroz rektum”, objasnio je svoje uverenje za Dejli mejl.

FOTO: PRITNSCREEN/DAILIMAIL

“Tako možemo sprečiti bolesti poput raka, Alchajmera, demencije, srčanih bolesti. Sve ovo samo jednostavnom terapijom, a sve što je potrebno imamo unutar sebe”, nastavio je svoju priču Harry.

Uveren jeakako se urin smatra starim nakon četiri dana, a svaki dan što duže stoji, njegova “moć je veća”.

“Pokušavam kroz dan piti male gutljaje, a urin može zameniti cela jela. Znam ljude koji konzumiraju samo urin, sveži ili stari, i mogu mesecima bez hrane. Zamišljam da će u budućnosti svaka porodica imati svoje flaše starog urina kako bi se štitili od bolesti, a do tada ja ću ponosno promovisati ovu terapiju”.

EFIKASNA TEHNIKA: Rešite se negativnih misli savetima RUSKOG PSIHOLOGA LJERMONTOVA!

Stručnjak, prof. dr sc. Izet Hoze rekao je kako je ispijanje urina čisti egzibicionizam i medicinska sablazan jer je mokraća otpadak koje se telo pokušava da reši. Dr Hozo je dodao da se urin može piti isključivo u jednoj situaciji kada se čovek bori za preživljavanje i u blizini nema druge tekućine.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Dejli mejl/Zadarski.hr)