TURISTA NOKAUTIRAO BAHATOG GAZDU PLAŽE U HRVATSKOJ: Brutalno vređao i maltretirao goste, a onda ga je stigla kazna! (VIDEO)

plaza

Foto: printscreen Tweet

Posle snimlka na kom iznajmljivač ležaljki na plaži u Selcu tera turiste, pojavio se još jedan video s istim glavnim akterom.

Na videu se čuje kako se Miroslav Mesaroš, zakupac plaže Poli mora u Selcu, svađa i vređa turiste nazivajući ih idiotima, majmunima i lopovima.

“Dođi gore majmune jedan, idiote jedan glupi, dođi gore, tu si bio hrabar, dođi gore, ne želim vas ovde, vi ste idioti, neandertalci”, čuje se kako Mesaroš govori starijem muškarcu i uporno ga izaziva.

Kada ga je muškarac odgurnuo, Mesaroš nastavlja da mu se unosi u lice i govori: “Ne znaš s kim imaš posla, dođi gore majmune jedan”.

U jednom trenutku muškarac gubi strpljenje i udara Mesaroša koji pada na ležaljku, ali ustaje i nastavlja da ponavlja “Ajde dođi gore idiote jedan”.

Mesaroš e rekao da je video snimljen prošle godine i da su ga ti muškarci pokrali i da nisu hteli da platei ležaljke idodao da uvek ima problema samo s “našim ljudima”.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Index.rs)